Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Løsningsfokuseret Terapi & Coaching

Dansk Løsningsfokuseret Institut
9 måneder
Dansk
Kursus
København
24.000 - 25.000 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Kursusbeskrivelse

BasicLevel

Løsningsfokuseret praktiker, - grundlæggende uddannelse

Denne uddannelse er for dig, der interesser sig for den løsningsfokuserede tilgang, samt ønsker en praksis at øve og eksperimentere i. Løsningsfokuseret Praktiker er en uddannelse, der giver dig nye forståelser og handlemuligheder, og i stand til at have coachende forandringsskabendesamtaler.


Dit udbytte af uddannelsen

Efter uddannelsen vil du være i stand til at have strukturerede forandringsskabende løsningsfokuserede samtaler med familier og enkeltpersoner. Du vil have en palet af redskaber og teknikker til at understøtte dig i at engagerer andre i samtalerne, og således vil du opleve, at arbejdet med at samtale med andre bliver nemmere, da ansvaret for forandringen flyttes fra dig til den enkelte.


Indhold på uddannelsen

Vores didaktisk design sikrer at alle uanset læringsstil, får udbytte af forløbet. Derfor er vores undervisning altid en vekselvirkning mellem oplæg, film og træning. Vi analyser praksis enten via transskribering eller filmvisning, så vi skaber fælles læring, og får fokus på det den enkelte lykkedes med.

I undervisningen præsenteres du for de grundlæggende antagelser i den løsningsfokuserede tilgang, ligesom de mange teknikker til at engagere andre i samtaler gennemgås. Du vil stifte bekendtskab med løsningsfokuseret problemforståelse, menneskesyn og øvrige grundantagelser, der adskiller LØFT fra andre tilgange i feltet.

Sideløbende hermed, og for at understøtte det teoretiske element, vil du arbejde med borgerens forandringsønsker, de forskellige spørgsmålstyper, skalaer og andre løsningsfokuserede principper og teknikker.

Målgruppe

Denne uddannelse er for dig med interesse for den løsningsfokuserede tilgang samt en praksis at øve og eksperimentere i. 

Eksamen og diplom

Du medbringer en optagelse af et stykke løsningsfokuseret praksis fra din arbejdshverdag, som du mener repræsenterer det, du har lært på DLI. For at bestå eksaminationen skal du demonstrere at have tilegnet dig evnen til gennem løsningsfokuserede metoder at engagere andre i samtale om, hvordan livet ser ud, når først problemet er blevet mindre eller er helt væk.

Dernæst formulerer du de ideer og refleksioner, der følger af første del af eksaminationen. Således evaluerer eksaminationen ikke bare dit kendskab til og brug af basale løsningsfokuserede principper og teknikker, men også din evne til at reflektere over egen praksis i en løsningsfokuseret ramme.  

Certificering som Certified Solution-Focused Practitioner gives ved dokumenteret 100 timers løsningsfokuseret praksis indenfor ét år, modtaget supervision samt bestået eksamen. For at sikre, at alle har mulighed for at nå dette, kan man gå til eksamen på to forskellige tidspunkter indenfor en tre måneders periode. Således kan hvert niveau strække sig fra ni til tolv måneder.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 30.000 kroner incl moms.

Om udbyderen

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuseret tilgang.  Vi ønsker at være kendt for HØJ kvalitet, STÆRK faglighed og SOLID undervisning. Vores uddannelser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Løsningsfokuseret Terapi & Coaching
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Dansk Løsningsfokuseret Institut

vangedevej 225
2870

Mobil +4526700509

Få information

Udfyld formularen for mere information om Løsningsfokuseret Terapi & Coaching

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Christina Friang Vangsgaard, del...

"Jeg oplever, at jeg har fået langt flere håndtag at trække i, og jeg har fået meget mere struktur og kontinuitet i samtalerne."

Læs mere
Tine Legaard Holst, kursusdeltag...

"For mig er det altafgørende for mit engagement i en uddannelse, at den giver mening, når det omhandler at føre den ud i praksis. Dette har uddannelsen som Solutionfocused Practitioner til fulde opfyldt."

Læs mere
Kari Terndrup Hvilsom, deltager,...

"Anne-Marie og andre undervisere på DLI har etableret et udfordrende undervisningsforløb som stiller krav til den enkelte og gruppen samtidig med at der har været plads til individuelle behov. Anne-Marie og DLI får mine bedste anbefalinger”

Læs mere