Vis finduddannelse.dk som: Mobile

IT Project Contract Management

FalckEkdahl Academy
Kursus
2 dage (begge dage fra kl. 9-16)
Dansk
Startdatoer
København
01-09-2022   (Dansk)
16.500 DKK
15-11-2022   (Dansk)
16.500 DKK
27-02-2023   (Dansk)
16.500 DKK
14-03-2023   (Dansk)
16.500 DKK

Hvorfor vælge FalckEkdahl Academy?

Eksperter i IT-kontrakter og frontløbere inden for Contract Management

Omsætter teori til praksis gennem en legende og lærende tilgang

Kursusbeskrivelse

IT Project Contract Management

I et IT-projekt har man ofte ansvaret for at styre projektet, eller en del heraf, på baggrund af en indgået kontrakt, der er skrevet af jurister ofte til jurister. Det kan dog være en svær balancegang både at styre efter kontrakten, sikre det gode samarbejde og få projektet sikkert i mål til rette tid, med den rette kvalitet og til den aftalte pris. Har man ikke en juridisk baggrund eller værktøjskassen til at styre efter kontrakten, når der er opstået en konflikt, vil konflikten ofte ende med at blive uforholdsmæssigt langvarig og bekostelig. Dette kan undgås ved at agere proaktivt i henhold til kontrakten og anvende den som et dynamisk værktøj fra start.

Kursets indhold og dit udbytte:

Bliv klædt på til bedre at styre et IT-projekt og bliv tryg i at anvende IT-kontrakten som et aktivt styringsværktøj. Du vil komme fra kurset med operationelle redskaber og guidelines til at anvende kontrakten optimalt i styringsøjemed – for alle faser i et IT-projekt. Kurset giver et ændret og mere proaktivt mindset, så du ved at styre efter kontrakten selv kan risikominimere og værdimaksimere direkte i projekterne i din organisation samt løbende håndtere udfordringer proaktivt, inden de bliver til konkrete problemstillinger. Kurset giver dig konkrete værktøjer, som kan anvendes i din organisations IT-projekter med henblik på at sikre et tæt og professionelt samarbejde mellem kunde og leverandør, som er afgørende for et succesfuldt IT-projekt.

Kurset er bygget op omkring de relevante faser i et IT-projekt – fra kontraktindgåelse til overgangen til drift – og den klassiske projekttrekant, så der skabes en stærk kobling mellem kontrakten og projektstyringen. Kurset har et operationelt fokus og en metodisk tilgang, hvor der løbende tages udgangspunkt i cases, konkrete værktøjer og guidelines. De 2 kursus-dage er bygget op om nedenstående agenda, med udgangspunkt i IT Project Contract Management:

  • Udarbejdelse af kontrakt/kontraktindgåelse
  • Projektopstart
  • Afklaringsfasen
  • Projektimplementeringen
  • Driftsfasen

Målgruppe

Kurset er målrettet IT-projektledere og andre projektdeltagere på kundesiden, som til dagligt arbejder med komplekse IT-projekter. Du sidder måske i en stilling som IT-projektleder, digitaliseringskonsulent, IT-ansvarlig, IT-servicemanager, IT-chef eller digitaliseringschef. Alternativt vil du gerne øge dine kompetencer med henblik på at optimere og effektivisere varetagelsen af din rolle i dag.

Eksamen og diplom

Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført kurset.

Pris

Prisen for dette kursus er 16.500 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer kursusmateriale, kursusbevis og fuld forplejning begge dage.

Finduddannelse-rabat: Tilmeld dig via finduddannelse.dk og spar 15% på din tilmelding.

Om udbyderen

Velkommen til FalckEkdahl Academy – unik kompetenceudvikling til dig og din organisation. FalckEkdahl er eksperter i IT-kontrakter og frontløbere inden for Project Contract Management og Contract Management. Med vores højt specialiserede viden og erfaring tilbyder vi FalckEkdahl Academy, som er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om IT Project Contract Management
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

FalckEkdahl Academy

Rosenborggade 17, 4. sal
1130 København K

Telefon: +45 60 44 74 64
falckekdahl.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om IT Project Contract Management

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.