Vis finduddannelse.dk som: Mobile

CCM Advanced Practitioner - dansk

Nordic School of Contract and Commercial Management
5 dage fordelt over 3 måneder
Kursus
København
32.500 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge NSCCM?

Certificerede kvalitetsuddannelser

Undervisning af førende praktikere og specialister

Anerkendt leverandør til statslige og private organisationer

Kursusbeskrivelse

CCM Advanced Practitioner - dansk

Uddannelsen CCM Advanced Practitioner er en overbygning på CCM Practitioner, og det andet trin i WorldCC's flagskib af certificeringer.

Gennem vidensopbygning, cases, forhandlingsspil mv. sættes der fokus på udviklingen af personlige, tekniske og strategiske kompetencer samt hvordan man videreudvikler forretningsforståelse i relation til kontrakter.

Dit udbytte

På uddannelsen fokuseres der på at udvikle ledelsesmæssige, personlige kompetencer, tekniske/operationelle kompetencer og strategiske kompetencer. 

  • Der er fokus på at udvikle dine personlige kompetencer inden for lederskab, forhandling og kunde- og leverandørrelationer (SRM og CRM) i relation til contract management, med henblik på, at du kan gennemføre de rette initiativer i din organisation og i relation til kunder og leverandører.
  • Du lærer at videreudvikle godt købmandsskab/god forretningsforståelse i relation til kontrakter, f.eks. hvordan man kan visualisere kontrakter og processer, kommunikere mere effektivt, samarbejde i teams, simplificering af kontrakter og kontraktprocesser.
  • Du lærer at anvende benchmarking og hvorledes contract management skal indrettes i offentlige organisationer.
  • Herudover lærer du at beherske en række juridiske og tekniske emner: ophavsret, konkurrenceret, relationelle og resultatbaserede kontrakter, agile kontrakter, softwareunderstøttelse af kontraktstyring mm.

Da der er fokus på udvikling af dine personlige kompetencer med henblik på avanceret anvendelsesorienteret brug, anvendes der cases, forhandlingsspil mv. i undervisningen, hvor du aktivt anvender den opnåede viden. 

Uddannelsens indhold

  • Online kursus (adgang fra d.30. november 2022)
  • Dag 1 – Introduktion og personlige/interpersonlige kompetencer
  • Dag 2 - Udvikling af god forretningsforståelse; kommunikation, visualisering, benchmarking og simplificering af kontrakter
  • Dag 3 - Offentlige indkøb, riskmanagement, etik, compliance og bæredygtighed
  • Dag 4 - Tekniske emner; ophavsret, relationelle og resultatbaserede kontrakter m.m.
  • Dag 5 - Tekniske emner; branchespecifikke klausuler, agile kontrakter, sofwareunderstøttelse m.m.

Undervisningsform

NSCCM's uddannelse CCM Advanced Practitioner er udviklet i samarbejde med WorldCC og er baseret på blended learning, hvor du får en blanding af online undervisning og klasseundervisning.

Uddannelsen forløber over ca. 4 måneder med 5 dages klasseundervisning og derudover onlineundervisning (30 moduler á 1-2 timers varighed). Klasseundervisningen foregår på dansk, mens onlinemodulerne er på engelsk. 

Målgruppe

Du har allerede taget CCM Practitioner-uddannelsen og har solid erfaring med flere typer af kontrakter og grundlæggende operationelle teknikker. I dit daglige arbejde har du en stor grad af autonomi og beslutningskompetence. Du ønsker at udvikle contract og commercial management i din organisation og føre det til næste niveau.

Eksamen og certificering

Udover løbende "modultest" WorldCC's Training Portal, afsluttes uddannelsen med en Online multiple choice eksamen på WorldCC's Training Portal.

Uddannelsen giver dig en internationalt anerkendt certificering med titlen CCM Advanced Practitioner.

For at få certificeringen, skal du have et aktivt WorldCC's medlemskab og have vedligeholdt din CCM-Practitioner-certificering gennem gratis online kurser, NSCCM's kurser og lign.

Pris

Uddannelsen koster 32.500 kr. ekskl. moms. Beløbet dækker klasseundervisning samt IACCM/WorldCC's Online-moduler.

Hvis du tilmelder dig inden den 1.oktober 2022, er prisen 29.500 kr. ekskl. moms.

Hertil kommer et gebyr for certificeringseksamen på 800 kr. 

Certificeringseksamen forudsætter medlemsskab af IACCM/WorldCC.

Om udbyderen

NSCCM - Nordic School of Contract and Commercial Management  NSCCM er Nordens førende uddannelsescenter inden for contract and commercial management. Vi er foretrukken uddannelsespartner for en lang række statslige myndigheder, regioner og kommuner samt for private virksomheder. Vi udbyder kurser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om CCM Advanced Practitioner - dansk
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Nordic School of Contract and Commercial Management

Kalvebod Brygge 5
1560 København

Telefon: +45 70 20 01 31

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Stig Skødt
Jeg syntes undervisningsforløbet og formen var perfekt. Der var et lille antal deltagere, som gjorde det meget intenst og der var en god dialog. Det at der også blevet tage eksempler/opgaver op fra hverdagen gjorde det også mere nærværende, og brugbart, og på den måde blev teori og praktik på finest måde koblet. Som toppen på kransekager er René...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om CCM Advanced Practitioner - dansk

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Lars Eriksen, Outsourcing Manage...

"Udvikling og ledelse samt viden og praktiske værktøjer på højeste niveau. Aktiv workshop med egne kontrakter og mulighed for at udvikle på egne koncepter og samle inspiration fra andre. Stærkt anbefalet til alle der vil udbygge Practitioner-certificering."

Læs mere