Styring af agile kontrakter

Længde
1 dag
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
1 dag
Pris
5.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge NSCCM?

Certificerede kvalitetsuddannelser

Undervisning af førende praktikere og specialister

Anerkendt leverandør til statslige og private organisationer

Kursusbeskrivelse

kontrakter

Styring af agile kontrakter

På dette kursus er der særligt fokus på, hvorledes agile kontrakter skal styres i fasen efter kontraktindgåelse.

Styring af agile kontrakter kræver man anvender andre arbejdsmetoder, processer og værktøjer, end dem som sædvanligvis bruges ved indgåelse af vandfaldskontrakter. Desuden afhænger styringen af, om alle eller kun nogle af de grundlæggende elementer (tid, økonomi, ydelse) er underlagt en agil styringsramme, f.eks. hvorvidt tid eller økonomi ligger fast, og kun selve ydelsen er agil.

Derfor har kurset fokus på hvorledes processer, ledelse, forretning, teknik og kontraktstyring skal spille sammen med henblik på at få et optimalt resultat, samt hvilke metrikker det er vigtigt at måle på, for at sikre den fornødne fremdrift og succes - herunder balancen mellem skabelse af de forretningsmæssige værdier og kontrakten.

Udbytte af kurset

Kurset vil give et grundigt indblik i de roller og ansvar, de deltagende parter har, hvordan der skal samarbejdes og kommunikeres, samt hvilke målepunkter (metrikker) som skal anvendes, når man skal afgøre om projektet er på rette kurs eller om noget bør justeres og/eller rettes op.

Samtidig er der fokus på, hvilke praktiske værktøjer man kan udvikle og anvende, og som kan justere og/eller bringe projektet tilbage på ret kurs. Deltagerne får udleveret disse værktøjer som led i kurset.

Undervejs vil vi også adressere hvorledes den valgte kontraktlige regulering spiller ind i styringen og vi berører også de udbudsretlige faldgruber, der ligger i den efterfølgende styring af agile kontrakter.

Kursets platform er best practices som er udviklet på baggrund af indsamling af data fra mere end 1.500 agile projekter.

Målgruppe

Kurset er designet til dig der arbejder med eller har ansvar for agile kontrakter, med særligt fokus på agile IT-kontrakter og tilsvarende serviceydelser. Du er f.eks. indkøber, projektleder, udbudsjurist, contract manager eller leder med ansvar for salg eller indkøb af IT, der er underlagt en agil udviklingsproces.

Eksamen og diplom

Der er ingen eksamen.

Vi udsteder gerne deltagerbevis efter ønske.

Pris

Kursuspris for Styring af agile kontrakter er 5.000 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer materialesamling og forplejning (morgenmad, frokost og eftermiddagsbuffet).

Prisen dækker ikke udgifter til transport og overnatning.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Styring af agile kontrakter
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic School of Contract and Commercial Management
Kalvebod Brygge 5
1560 København

NSCCM - Nordic School of Contract and Commercial Management  NSCCM er Nordens førende uddannelsescenter inden for contract and commercial management. Vi er foretrukken uddannelsespartner for en lang række statslige myndigheder, regioner og kommuner samt for private virksomheder. Vi udbyder kurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret