Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Master i Læreprocesser med specialisering i innovation og kreativt læringsdesign

Aalborg Universitet
2 år
Masteruddannelser
Aalborg
99.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Master i Læreprocesser med specialisering i innovation og kreativt læringsdesign

Fokus for Master i Innovation og Kreativt Læringsdesign (KREA) er kreativitet, innovation og entreprenørskab, som er efterspurgte kompetencer i det danske uddannelsessystem og i offentlige og private institutioner og organisationer.

Du får kompetencer til at designe kreative og innovative processer med inddragelse af eksperimenterende læringsformer med det formål at understøtte en innovativ kultur på din arbejdsplads.

Uddannelsens indhold

Master i Innovation og Kreativt Læringsdesign giver dig mulighed for at fordybe dig teoretisk og empirisk i aktuelle problemstillinger forbundet med udvikling af kreativ innovationskapacitet (herunder entreprenørskab) i professioner samt i uddannelsessektoren bredt.

Masteruddannelsen giver en bred indføring i de dele af læringsteorien og didaktikken, som har særlig relevans for entreprenørskab og kreativitetsudvikling.

Uddannelsen består af fire semestre, som hvert afsluttes med et skriftligt, problemorienteret projektarbejde. Projektarbejdet følger Aalborg Universitets PBL-model (problembaseret læring), hvor omdrejningspunktet er dine selvdefinerede temaer, problemstillinger og forskningsspørgsmål. Herigennem udforskes teoretiske og praktiske forståelser af læring, kreativitetsudvikling og innovation i specifikke uddannelses- og professionskontekster. Dette formidles gennem projekter, der danner grundlag for din læring på videnskabeligt og teoretisk funderet grundlag.

Målgruppe

Denne master henvender sig til dig, der har en særlig interesse for kreative og innovative læreprocessers samskabende og praksisforandrende potentialer, og for de designmæssige aspekter af forandringsprocesser.

Måske arbejder du med overordnede og/eller tværgående funktioner inden for uddannelse. Det kan være uddannelse af både børn, unge og voksne. Eksempler på faglig baggrund kan være lærer, pædagog eller gymnasielærer.

Måske er du konsulent eller rådgiver inden for områder, hvor læring og kompetenceudvikling indgår som vigtige elementer - det kan være i både offentligt og privat regi.

Det kan også være, at du er leder i det pædagogiske felt med ansvar for udvikling af og rammesætning for medarbejderes opbygning af nye undervisningsformer og –kompetencer.
 

Adgangskrav

Du skal som minimum have gennemført en akademisk bacheloruddannelse, professionsbacheloruddannelse, en mellemlang videregående uddannelse eller en diplomuddannelse inden for områder, som er relevante i forhold til studiet af læring og læreprocesser. Derudover skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter din adgangsgivende uddannelse.

Om udbyderen

Aalborg Universitet - kurser og efteruddannelse på diplom-, bachelor-, kandidat- og masterniveau

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet

Efter- og videreuddannelse på Aalborg Universitet kan læses på diplom-, bachelor-, kandidat- eller masterniveau. De fleste uddannelser har typisk 2 – 4 seminarer per semester kombineret med netbaseret læring og kommunikation. Studieformen er baseret på den internationalt kendte Aalborgmodel: Problem...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Universitet

Langagervej 2
9220 Aalborg Ø


Få information

Udfyld formularen for mere information om Master i Læreprocesser med specialisering i innovation og kreativt læringsdesign

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: