Masteruddannelser

Master Class

e-stimate, i Skanderborg
Længde
25 timer
Pris
15.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
25 timer
Pris
15.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge e-stimate?

Danmarks bedste testudbyder 3 år i træk

Pionerer inden for webbaserede test til HR og rekruttering

Enkelthed i front, kompleksitet bag

Kursusbeskrivelse

MASTER CLASS
Gold Certified Superbruger

Har du solid erfaring med at arbejde med personprofiler? Arbejder du med rekruttering og udvikling på leder- og specialistniveau, eller har du på anden vis interesse i at dykke dybere ned i e-fivefactor, Grit, skyggesider og IQ Potential? Med vores Master Class får du mulighed for at fordybe dig i både teori og tilbagemelding af e-stimates dybdegående personlighedstests og IQ-tests.  

Arbejdet med mennesker – og personprofiler

I arbejdet med mennesker er der sjældent et facit. Vi handler og agerer med forskellig baggrund, selvopfattelse og erfaringsgrundlag – og ud fra vores personlighed. Og for dig, som er særligt interesseret og erfaren i personlighedspsykologi og personprofiler, har vi udarbejdet vores Master Class.

På vores Master Class går vi spadestikket dybere i forhold til at forstå de bagvedliggende teorier inden for personlighedspsykologien, Femfaktormodeller, Grit og Dark side of personality. Du får indsigt i dyberegående personlighedstræk og skyggesider og kompetencer til også at kunne håndtere de mere ”komplicerede” profiler.

Er Master Class noget for dig?

Vores Master Class henvender sig til dig, som er erfaren med brug af personprofiler (eventuelt fra andre typer profilværktøjer), og som også er certificeret e-stimates bruger.

Master Class er for dig, der ønsker det bedste udbytte i arbejdet med personprofiler og ønsker at supplere din viden og rutine i de mest dybdegående værktøjer, som du fremadrettet kan anvende i udviklings- eller rekrutteringssammenhæng.

Master Class er med andre ord relevant, hvis du f.eks.:

  • Arbejder med leder- og specialistrekruttering
  • Arbejder med leder- og specialistudvikling
  • Er leder/chef/direktør eller teoretisk interesseret i personlighedspsykologi

Formelle adgangskrav

For at sikre det rette udbytte på forløbet skal du kunne dokumentere minimum et års aktivt arbejde med personprofiler generelt samt være certificeret i e-stimates testværktøj.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Master Class
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Om e-stimate international

e-stimate udvikler og leverer professionelle HR-analyser, personlighedsprofiler og teamprofiler. Vores profiler og testværktøjer er særligt kendetegnet ved, at de er velfunderede og dybdegående, men samtidig lette at forstå og anvende i praksis. Hos e-stimate får du via vores certificering adgang...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret