Masteruddannelser

Master i Skat

CBS - Master, i Frederiksberg
Længde
Du bestemmer
Pris
144.400 DKK Momsfri
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
Du bestemmer
Pris
144.400 DKK Momsfri
Næste startdato
Løbende opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Skat

Master i Skat

Gå fra kompetence til ekspertise med en masteruddannelse i direkte og indirekte skatter. 

Skattelovgivningen er under konstant forandring. Det stiller store krav til dig, der skal sikre en korrekt håndtering af skatteopgaven i Danmark. Både i offentligt og privat regi. På Master i Skat kan du holde dig opdateret og gå fra kompetence til ekspertise. Uddannelsen giver dig en forståelse for, hvordan du kan anvende teori og empiri ved analyse og korrekt løsning af skattemæssige opgaver.

Du opnår at se en sammenhæng mellem de mange love, regler og afgørelser på området, samtidig med at uddannelsen giver dig flere vinkler på løsningen af skatteopgaven. Her bliver din faglighed nemlig udfordret og nuanceret af skarpe undervisere og andre deltagere på uddannelsen.

Opbygning af din Master i Skat 

Du vælger selv, om du har brug for et fag, to fag eller en hel masteruddannelse. Vælger du den fulde uddannelse, skal den gennemføres på 2-6 år. 

Uddannelsen består af både obligatoriske fag og valgfrie fag. For at kunne afslutte hele uddannelsen med et masterprojekt skal du have gennemført faget juridisk metode, fire obligatoriske fag og fire valgfrie fag.

Master i Skat udbyder over 30 fag inden for direkte og indirekte skatter, som giver dig mulighed for at specialisere dig og tilpasse din master til dit faglige behov. Du tilmelder dig fag hvert halve år og kan tage fagene i den rækkefølge, du ønsker. Du kan tage fag både på Frederiksberg og i Aarhus. 

Målgruppe

For at blive optaget på Master i Skat skal du have mindst en relevant bacheloruddannelse, en relevant mellemlang uddannelse (professionsbachelor) eller en relevant diplomuddannelse. Det kan f.eks. være en af  følgende uddannelser:

  • HA
  • BAC (jur)
  • SKAT's fuldmægtiguddannelse
  • Diplom i skat (Skatterevisoruddannelsen)
  • HD 2.del

Vi optager også ansøgere med uddannelsesmæssige kvalifikationer, som kan sidestilles med én af de nævnte uddannelser. Det sker efter en konkret vurdering af den enkelte ansøger, og du er altid velkommen til at kontakte os. 

Du skal endvidere have mindst 2 års relevant erhvervserfaring. Erhvervserfaringen skal være opnået efter afslutningen af den adgangsgivende uddannelse.

Der foretages en samlet individuel bedømmelse af ansøgernes kvalifikationer, herunder om de pågældende har haft relevant erhvervsarbejde.

Eksamen og diplom

Alle fag afsluttes med en eksamen, som kan være:

  • 3 timers skriftlig eksamen
  • 20 minutters mundtlig eksamen
  • Hjemmeopgave

Skriftlige eksamener afholdes altid i eksamenshallen på Amager, uanset hvor i landet undervisningen foregå.

Fag

Alle fag kan tages som enkeltfag, og uddannelsen kan sammensættes efter dit ønske og behov.

Pris

Prisen for en fuld master er: 144.400 kr.