Kursus i Tax Control Framework

PwC Academy
1 dag
Kursus
Hellerup
5.990 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge PwC Academy?

Er du klar til nye faglige udfordringer?

Vi tilbyder en markedsledende kompetenceudviklings-platform

PwC´s eksperter tilrettelægger og varetager undervisningen

Kursusbeskrivelse

Kursus i Tax Control Framework

Få en systematisk og praktisk tilgang til opbygning af et effektivt Tax Control Framework for din virksomhed.

I bund og grund bygger et effektivt Tax Control Framework (TCF) på at skabe tillid til virksomhedens samlede compliance for skatteforhold ved at give et transparent overblik over virksomhedens skattestrategi, skatterisici og interne kontroller.

Skattemyndighederne i lande som UK, Tyskland, Australien, Canada, Singapore, Spanien, Irland, Holland, Danmark m.fl. stiller større og større krav til virksomhederne om at sikre høj compliance i virksomhedernes skattefunktion ved at sætte fokus på dokumentation af virksomhedens processer, og flere og flere lande opfordrer virksomheder til et tættere samarbejde mellem myndighederne og virksomhederne.

Også på ledelses- og bestyrelsesniveau er TCF kommet på agendaen. Virksomhedsledelsen har i stigende grad en forventning om, at skattefunktionen har sikret et effektivt TCF, og flere og flere ønsker løbende rapportering herom.

Kursets indhold

Kurset er en intensiv dag med fokus på såvel det teoretiske fundament, men også hands-on øvelser, hvor du som deltager selv stifter bekendtskab med elementerne i et TCF. I løbet af kurset kommer vi rundt om:

  • Hvilke byggesten indgår i et effektivt TCF
  • Templates til kortlægning og dokumentation af processer i skattefunktionen
  • Identificering, styring og rapportering af skatterisici
  • Design og vurdering af kontrollers effektivitet
  • TCF og ledelsesrapportering
  • Hvordan kan en TCF handlingsplan se ud?

Dit udbytte

Målsætningen er, at du efter kurset har kendskab til kravene inden for TCF og dermed får værktøjerne til at komme i gang med at opbygge et effektivt TCF i din virksomhed.

SR-Timer

Tax Control Framework svarer til otte timers efteruddannelse for statsautoriserede revisorer.

Målgruppe

Kurset er målrettet virksomhedens skatte- og finansfunktion, det være sig såvel overordnet ansvarlige, som de der til dagligt beskæftiger sig med virksomhedens skattemæssige forhold, og som skal kunne håndtere virksomhedens håndtering af TCF. Kurset er relevant for private virksomheder.

Pris

Prisen for dette kursus er 5.990,00 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

PwC’s Academy er en markedsledende kompetenceudviklingsplatform med en bred vifte af kurser inden for blandt andet regnskab, økonomistyring, bogholderi, excel m.fl.  Det er PwC’s egne eksperter, der tilrettelægger og varetager undervisningen, og 99% af vores kursister siger i vores tilfredshedsevalueringer,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

PwC Academy

Strandvejen 44
2900 Hellerup

Telefon: 3945 3535
Fax 3945 3545

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.