Masteruddannelser

Master of Management Development

CBS - Master, i Frederiksberg
Længde
2 år
Pris
216.000 DKK Momsfri
Næste startdato
Hvert 2. år i ulige år Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 år
Pris
216.000 DKK Momsfri
Næste startdato
Hvert 2. år i ulige år Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Master of Management Development

Master of Management Development

På MMD lærer du at tænke ledelse i relationer. Det styrker dig som menneske og dit handlerepertoire som leder og skaber værdi i din organisation.

Du vil udvikle dig som menneske
MMD træner selvindsigt via refleksion og kritisk stillingtagen med afsæt i din kontekst. Dialogen og det forpligtende samarbejde med holdet, en fast refleksionspartner og en coach styrker dig som menneske og udvikler dig som leder.

Du vil udvikle din ledelsesfaglighed
MMD udvikler dit faglige og personlige lederskab, så du får et større handlerepertoire og gennemslagskraft som leder. På MMD bliver du inspireret til ledelse i relationer, som kan styrke din organisation.

Du vil udvikle din organisation
MMD lærer dig at identificere og analysere de organisatoriske betingelser, strategiske processer og psykologiske forhold, der udspiller sig i din organisation. Det gør dig i stand til at skabe innovative og holdbare forandringer.

Du har brug for værktøjer til ledelse
MMD skaber rammerne for, at du på et videnskabeligt og relationelt grundlag, engageret og reflekteret kan skabe dig et ståsted, hvorfra det bliver muligt at udvikle, organisere og implementere viden og erfaringer i din organisation. 

MMD optager 36 deltagere til studiestart hvert 2. år i ulige år. 

Målgruppe

Ledelse og læring i relationer er i centrum på MMD. Diversitet er derfor en erklæret målsætning, fordi det skaber en stærk dynamik, når mange forskellige ledelseserfaringer og kontekster mødes og sammen producerer læring og indsigt i samspil med undervisernes teoretiske indfaldsvinkler.

MMD-deltagerne kommer fra både linje- og stabsfunktioner i private, offentlige, frivillige, nationale og internationale virksomheder. Gennemsnitsalderen er 44 år ved studiestart og alle har mindst tre, men typisk mange flere års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling. 

Fag

MMD er et fast holdforløb på 2 år, hvor den enkelte deltager formulerer sine egne personlige udviklingsmål med udgangspunkt i egen ledelseskontekst, udfordringer og erfaringer. Den personlige udviklingsambition er et afsæt, når din vifte af kompetencer udvikles gennem uddannelsesforløbets forskellige fag - i dialog med kolleger på holdet, undervisere, vejledere, coaches mv. 

Pris

Studiegebyret for MMD-forløbet 2025/2026 er fastsat til kr. 216.000 kr., som bliver opkrævet i 5 rater (et optagelsesgebyr og 4 rater, som opkræves ved starten af hvert semester).

Studieafgiften kan således fordeles over tre budgetår (2024/25/26), og det er muligt helt eller delvist at betale forud.