Find dit fotograf kursus

Investér i dine kompetencer. Vil du blive bedre til at tage flotte billeder med spejlreflekskamera? Tag et fotograf kursus og øg dine evner indenfor fotografi og billederedigering. Lær om komposition, lukketid, historiefortælling og billedemanipulation i Photoshop. 
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-17 af 17
Annoncer

Populære kategorier

Reportage

Vil du være bedre til fotografi og billederedigering?

Vil du lære at tage bedre fotografier, og kunne du tænke dig at blive skarp til billederedigering? Som fotograf skal du både kunne tage flotte billeder, og du skal vide, hvordan du kan behandle dem i f.eks. Photoshop. Læs med her på siden og bliv klogere på, hvordan du kan udvikler dine fotoevner. 

Find dit fotograf kursus

Hvilket fotograf kursus passer bedst til mig?

Der findes et væld af fotograf kurser, som egner sig til forskellige niveauer. Er du helt ny med et kamera, bor du vælger et fotograf kursus, som lærer dig de helt basale teknikker, og her er det måske ikke sikkert, at du skal bevæge dig ud i at lære om billederedigering endnu. Har du derimod erfaring med kamerateknik, kan du vælge et kursus, hvor din kreativitet udvikles - både med dit kamera og i Photoshop. 

Du kan også tage et fotografkursus online, hvis det passer dig bedst at lære hjemmefra. Du kan bl.a. tage Nordic Online Academys online fotouddannelse her.

Hvem henvender et fotograf kursus sig til?

Et fotograf kursus henvender sig både til dig, som gerne vil blive bedre til fotografi på et personligt plan og dig, so gerne styrke dine fotoevner til professionelt brug i dit job. Et fotograf kursus vil ikke give dig en titel som professionel fotograf, men du vil være i stand til at tage dine evner med dig videre til din arbejdsplads. 

Hvad lærer man på et fotograf kursus

På et fotograf kursus lærer du at få mest muligt ud af dit kamera. Du vil ikke kunne kalde dig uddannet fotograf med et sådant kursus, men du vil have evner nok til at kunne tage flotte billeder i din fritid eller på din arbejdsplads, og du vil lærer, hvordan du billederedigerer i programmer som Photoshop eller InDesign. 

Noget af det, du lærer på et fotograf kursus kan f.eks. være: 

  • Billedekomposition
  • Lyslægning
  • Lukketider
  • RAW og HDR filer
  • Historiefortælling
  • Billedemanipulation

Hvordan kommer jeg på et fotograf kursus?

Her på siden finder du et udvalg af fotograf kurser på alle niveauer. Klik dig frem og find det kursus, som passer bedst til dig. Når du har fundet din favorit, kan du anmode udbyderen om, at få tilsendt mere information og kurset.