Akademi Rosendalen

i København
Få mere information om udbyderen

Akademi Rosendalen

Bindevævsterapi

Akademi Rosendalen - Uddannelse i kropsterapi

Drømmer du om at blive klogere på kroppen? At kunne hjælpe dine klienter med at slippe traumer og stress? Eller måske vil du bare gerne vide mere om bindevævet, og hvorfor det er godt at kunne arbejde med dette?

Akademi Rosendalen tilbyder uddannelser og kurser inden for en række forskellige kropsterapier. Vi har mange års erfaring med selv at udføre Rolf Metoden, ALT ansigtsløft og ikke mindst bindevævsterapi.

Vi mener, det er vigtigt, at man ser kroppen som en helhed, når man behandler. Vi ønsker at lære andre at finde årsagen til klientens problem i stedet for blot at behandle symptomerne.

Når kroppen gentagende gange bliver udsat for stress og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, så mindskes den elasticitet, der ellers er i bindevævet. Det kan medføre smerter og skævheder i kroppen.

Med en uddannelse som bindevævsterapeut opnår du viden omkring bindevævet, kroppen og vil kunne afhjælpe dine klienter på en ny måde.

ALT og FIRMing Qi uddannelse.

Årets vindere af Danish Beauty Award 2020, Bedste skønhedsbehandling

Marie Juels signatur behandling kan du få som uddannelse 

A.L.T. og FIRMing Qi har vundet årets Danish Beauty Award 2020, og dommeren fra konkurrence skrev følgende omkring behandlingen: ”En helt igennem fantastisk behandling.  En holistisk oplevelse for hele kroppen, så du svævende går fra behandlingen med et harmonisk udseende.”
Er du interesseret i at lære denne fantastiske behandling? Så har du chancen nu på vores A.L.T. uddannelse!

Bedste skønhedsbehandling


Vis alle uddannelser afholdt hos Akademi Rosendalen

Uddannelser

Kursus
Kommunikation og medier
Kropssprog Længde By Gennemsnit Pris
Certificeret Bindevævsterapeut 366 timer København 68.000 DKK
Kropsterapi
Ansigtsløft og skønhedsteknikker 3 dage København 5.800 DKK
Bindevævsterapi 3 dage København 5.800 DKK
Certificeret - ALT terapeut 110 timer København 25.500 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Akademi Rosendalen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Akademi Rosendalen

Rosendalsgade 8
2100 København Ø

Telefon: +4523495161
Mobil 23495161

Udtalelser

Agnete, nyuddannet bindevævsterapeut hos Akademi for Bindevævsterapi

”Det har været en utrolig spændende rejse jeg har været på - at lære bindevævsterapi/ massage er helt forunderligt. Jeg har ikke bare lært et håndværk, men fået grundig indsigt i hvordan muskulatur og bevæge- apparatet hænger sammen.

Underviserne, Katrine og Marie, har et vildt højt fagligt niveau, er dedikerede og er begge meget ambitiøse. De skaber et udbytterigt læringsmiljø, hvor der hersker stor koncentration og megen latter.

Det, der har overrasket mig mest, er hvor effektiv bindevævsterapi er. På et tidligt tidspunkt under uddannelsen, kunne jeg mærke mine hænders indflydelse på bindevæv og muskler. Jeg oplevede, at den behandling jeg var i gang med at lære, virkelig kunne afhjælpe spændinger.

Fordi jeg under uddannelsen har fået så mange værktøjer til diagnosticering og behandling, føler jeg mig tryg og rigtig godt klædt på til at tage imod kommende klienter.

Hjertelig tak for en fantastisk uddannelse!”

Mette, kursusdeltager, 2019

"Jeg kan varmt anbefale Akademi for bindevævsterapi - Jeg har været kropsterapeut i 16 år og har alligevel fået masser af viden med mig hjem."

Censor Ajarose Mørkeberg Segoua, Fysioterapeut, KST terapeut, bindevævsbehandler, healer og Pilateslærer

"Det var en både faglig og god oplevelse. Marie og Katrine er inspirerende og dedikerede undervisere som har givet deres elever en god og solid helhedsorienteret værktøjskasse til fremtidige behandlinger. Jeg oplevede hos deres elever anatomisk viden, såvel som indsigt i bindevæv, holdning og meridianlære, og også fin indsigt i psykens påvirkning på kroppen."

Christina, tidligere kursusdeltager

”Hele uddannelsen har været som en fantastisk rejse gennem kroppen og sindet. Noget af det mest spændende jeg har lært på uddannelsen har været koblingen mellem krop og sind.

Det der har overrasket mig mest på uddannelsen, var på egen krop at mærke, hvor stor effekt denne blide behandling har!

Jeg er blevet dygtig til at se på kroppen som en helhed og danne mig et billede af, hvorfra klientens problemer kan komme og ikke mindst, hvordan de kan slippe smerter og ubehag.

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre, da jeg har fået nogle helt nye og meget effektive redskaber til at hjælpe mine klienter med deres udfordringer!”

Sponsoreret