Kursus

DISC certificering (Basic)

HR Solutions, i Hadsten (+2 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
9.500 - 10.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
20 juni, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Længde
2 dage
Pris
9.500 - 10.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
20 juni, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

20 juni, 2023

 • Online
 • Online

Kursusbeskrivelse

Bliv certificeret iExtended DISC Basic hos HR Solutions over 2 dage

Med vores Extended DISC certificering vil du blive trænet i fortolkning af de forskellige DISC persontyper, personernes drivkraft og adfærdstræk, samt hvordan der kommunikeres bedst til de forskellige persontyper. I DISC certificeringen vil vi desuden have fokus på de forskellige persontypers energiforbrug og følelse af pres samt de gode spørgsmål til personen på baggrund af personens naturlige og bevidste adfærd.

Ved DISC certificeringen vil der blive taget individuelt højde for, hvilke kommende anvendelsesområder du ønsker at benytte DISC på. Der bliver desuden givet personlig feedback på egen DISC analyse, hvilket kan være med til at give dig øget selvindsigt og større forståelse for de forskellige persontyper i DISC.

Du bliver certificeret af Kurt Lausen med 25 års erfaring i brug af Extended DISC og med stor erfaring både med kobling til rekruttering, coaching, udvikling af såvel medarbejdere som ledere.

Hvad er DICS og Extended DISC certificering?

DISC er et værktøj til udarbejdelse af personprofiler og analysering af forskellige persontypers adfærdsstil. DISC giver indsigt i og større forståelse for personers bevidste og ubevidste adfærd i forskellige situationer, deres styrker, samt hvad der motiverer, presser og stresser dem.

Extended DISC er dermed et værktøj, du kan bruge til at udvikle din organisations trivsel og motivation via større indsigt i din egen og dine medarbejderes adfærd. Værktøjet kan ydermere anvendes i rekrutteringsprocessen, så den rette medarbejder udvælges og chancen for fejlansættelse mindskes.

Med en DISC certificering får du overblik over både den naturlige og tilpassede adfærd hos de forskellige persontyper i DISC i bestemte situationer. Derudover får du større selvindsigt i din egen persontype samt en øget forståelse for andre mennesker. Du lærer at fortolke og give tilbagemeldinger på Extended DISC profilen til den analyserede person og genkende de adfærdstræk, der kendetegner de enkelte adfærdsstile. Dette kan blandt andet bruges til at effektivisere rekrutteringen, målrette kommunikationen internt i organisationen og forbedre ressourceanvendelsen.

Hvad kan en DISC certificering anvendes til?

DISC er et populært og effektivt redskab, som bruges af mange virksomheder og organisationer til at skabe en større forståelse for andre mennesker og til at styrke arbejdspladsen ved at forbedre og udvikle kommunikationen, trivslen og motivationen hos medarbejderne.

Extended DISC certificering (basic) kan derfor også anvendes på en lang række af forskellige områder som f.eks.:

 • Medarbejderudvikling
 • Rekruttering
 • Lederudvikling
 • Salgstræning
 • Kundeservicetræning
 • Konflikthåndtering
 • Coaching
 • Organisationsudvikling
 • Træning i kommunikation og forståelse af mennesker
 • Kundeanalyser
 • Jobanalyser

Kursets indhold

Extended DISC Basic anvendes både af ledere, interne HR-medarbejdere og eksterne konsulenter. Vores fleksible rapportmuligheder gør det muligt at trække lige præcis den rapport, der passer til dine behov. På den måde kan du være sikker på, at DISC rapporten passer til de anvendelsesområder, som du ønsker at benytte DISC på.

Forløbet med en DISC certificering (Basic) består af 3 steps:

Step 1: E-learningskursus

E-learningskurset består af 3 moduler + 1 test. Modulerne er inddelt i lektioner med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på, så mange gange du har lyst.

Step 2: Personanalyse

Inden DISC certificeringsdagene skal du selv udfylde samt have tre ”kaniner” til at udfylde en personanalyse. Analyserne vil blive brugt praktisk i en række forskellige sammenhænge – blandt andet rekruttering, tilbagemelding og udvikling.

Step 3: Certificeringsdagene

På DISC certificeringsdagene vil der være fokus på teorien bag Extended DISC, som gør dig i stand til at tolke personanalyser og give tilbagemeldinger til den analyserede person. Certificeringsdagene slutter med en tilbagemelding, som du skal gennemføre med tilfredsstillende resultat jf. vores etiske regler.

Målgruppe

Certificeringen i Extended DISC Basic er til dig, som ønsker et anvendeligt HR-værktøj, der på 2 dages træning eller 5 x 2 timers online DISC certificering giver dig en øget forståelse for andre mennesker og en bedre ressourceanvendelse i organisationen. Formålet er at styrke din egen og din organisations HR-kompetencer gennem tolkning af personanalyser, adfærdstræk fra de enkelte adfærdsstile i DISC, samt hvordan der kommunikeres mest effektivt til dem.

Pris

Prisen for dette kursus afhænger af om du vælger at tage det online eller fysisk. 

Fysisk: 9.500,00 kr. ekskl. moms. 

Online: 10.500,00 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om DISC certificering (Basic)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
P. Larsen
18 nov 2022
Professionel og serviceminded

Har gennemgået både Basic, Team og Erhvervsrettet Test certificeringer hos HR Solutions. De har alle givet mig en masse viden og evne til at bruge dem i dagligdagen. Altid meget...

Vis alt
5/5
Nadine Andersen
17 nov 2022
HR Solutions DISC

Blev certificeret i september 2022 - ville gerne have et redskab til understøttelse af vores rekrutteringsforløb - super tilfreds - god undervisning og meget brugbar

5/5
Tina Brøndum
16 nov 2021
Proffesionel forløb

God e-learning med god mulighed for at sidde roligt og fordybe mig. 2 intensive dage med fokus på både fortolkning og forståelse af forskellige adfærdstyper. Fokus på rekrutteri...

Vis alt
HR Solutions
Østergade 4, 2. sal
8370 Hadsten

HR Solutions -

HR Solutions leverer online HR løsninger og software som giver organisationer redskaberne til at udvikle deres medarbejdere, teams og organisationen. Løsningerne understøtter hele HR processen, heri rekruttering, fastholdelse, udvikling og opfølgning. Herudover certificerer og uddanner HR Solutions medarbejdere i HR-afdelinger...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret