Vis finduddannelse.dk som: Mobile

DTU's Executive MBA, MMT

DTU Business
21 måneder
Heltid
Masteruddannelser
København
Startdato: Kontakt for startinformation - København
380.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

MBA

DTU's Executive MBA 

The world as we have created it is a process of our thinking. It cannot be changed without changing our thinking” - Albert Einstein

Forandring er essensen af vores eksistens, den er uundgåelig og konstant. I dags teknologi er i morgens råvare. Det kræver nye ledelseskompetencer og det rette leder-mindset at håndtere risikoen og usikkerheden, der er ved den foranderlige teknologi. Det er ved vi kalder 'Business inside Technology'.  

Ved at melde dig til DTU's Executive MBA program - også kaldet Master in Management of Technology (MMT) - vil du lære hvordan man styrer og leder forandringer og vækst. 

Dit udbytte med DTU's Executive MBA program

Du vil blive bekendt med en bred vifte af analytiske metoder og redskaber, der gør det muligt for dig at planlægge og implementere innovationer og udviklingsstrategier i din virksomhed. 

  • Fra dag 1 vil du lære disse metoder og værktøjer, som vil øge din forståelse og gør det muligt for dig at være mere effektiv i dine daglige jobudfordringer.
  • Du bliver en del af et netværk af inspirerende klassekammerater, som du kan diskutere og vidensdele med. 
  • Du vil få en grundig forståelse for skiftende markedsforhold, lære at identificere nye forretningsmuligheder og vurdere deres usikkerhed og risici.
  • Du vil få en forståelse for de organisatoriske ændringer, der er nødvendige for at din virksomhed kan tilpasse sig den evigt foranderlige verden. 
  • Du vil lære at identificere interne og eksterne interessenter/stakeholders, deres ønsker, behov og deres indflydelse på din virksomhed, samt lære hvordan man definerer og håndterer disse specifikke relationer.

Personlige lederskabsevner

På uddannelsen vil du gennem en 360 ° analyse også få en dybere forståelse for dig selv i din rolle som leder. På baggrund af denne analyse vil du designe en personlig udviklingsplan med det formål at styrke dine kompetencer og din selvtillid i strategisk og ressourceallokering diskussioner. Derudover vil du lære at kommunikere dine beslutninger til øverste ledelse og kolleger.

Ved at erhverve viden fra motivationsteori og team-building, vil du lære at bringe folk fra vidt forskellige baggrunde sammen for at samarbejde om at opnå et fælles mål.

mba

Din virksomheds udbytte

Det er ikke kun dig, der får et stort udbytte med uddannelsen, din virksomhed vil også nyde godt af uddannelsen. Din virksomhed vil drage fordel af: 

  • Din nye tilgang til problemdefinition og problemløsning. Vores fokus på metoder og rammer, der er praktiske og anvendelige på virkelige erhvervsproblemer.
  • En leder med en bredere forståelse for nødvendigheden af ​​tværfaglig innovation, og som bedre kan forstå og kommunikere betydningen af ​​at operere på tværs af virksomhedens traditionelle afdelinger og grænser.
  • Dit nye netværk af ledere fra andre danske virksomheder

Ved at give dig mulighed for at deltage i DTU's Executive MBA, får din virksomhed en mere loyal medarbejder, der har tillært sig nye evner. 

Virksomhedsopgaver

På uddannelsen bliver omkring halvdelen af tiden brugt på virksomhedsopgaver og -projekter. På den måde vil din virksomhed modtage ca. 900 timers rådgivning i løbet af de 21 måneder uddannelsen varer. 

Sponsor-dialogen

Sponsor dialogen indledes ved starten af ​​programmet og fortsætter gennem alle 21 måneder af uddannelsen. Formålet med denne dialog er at sikre, at alle parter er involveret - dvs. dig, din virksomhed og en repræsentant fra DTU Business - og høste den højest mulige fordel af programmet ved at matche opgaver og projekter med sponsorens behov og ønsker.

Det er vores erfaring, at disse samarbejdsaktiviteter øger programmets værdi for alle involverede parter.

Målgruppe

For at tage uddannelsen skal du have haft minimum 5 års arbejds- og lederskabserfaring samt en bachelor. 

Video

Eksamen og diplom

Du får en Master in Management of Technology.

Pris

Prisen for denne uddannelse er: 380.000 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

DTU Business

DTU Business

DTU Business - DTU Executive School of Business provides lifelong learning and executive education for organizations and individuals to better navigate and create growth in a complex and changing world. DTU Business offers an Executive MBA, Master in Management of...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DTU Business

Produktionstorvet
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 4525 6111
Mobil +45 6065 6111

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Teddy Frank
(5)
Executive MBA, MMT er en livsænderne oplevelse, med fremtidsperspektiv.
Få information

Udfyld formularen for mere information om DTU's Executive MBA, MMT

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer