Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Værdibaseret ledelse

Basen Kompetencecenter
1 dag
Kursus
København
1.595 DKK Momsfri

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

værdibaseret ledelse

Værdibaseret ledelse 

Ønsker du at styrke din organisation og dit ledelsesmæssige handlerum i forhold til organisationens værdigrundlag? Ønsker du at styrke dit personlige lederskab via din organisations værdier? Og kunne du tænke dig at få redskaber til at eksekvere dette i praksis? Så er dette kursus noget for dig.

På dette heldagskursus, vil du blive introduceret til hvordan du via værdibaseret ledelse, kan sikre at din organisations værdier, så at sige, kommer ud i arme og ben. Når man arbejder ud fra et værdigrundlag, er det således ensbetydende med en bevidstgørelse om handlinger, metoder og kvalitet i organisationen.

Dit udbytte af kurset

På kurset vil du bl.a. få:

  • Viden om hvordan du styrker dit personlige lederskab via din organisations værdier
  • Indsigt i hvordan du sikrer at din organisations værdier bliver et fælles referencepunkt, der danner grundlag for tænkningen og handlinger i organisationen
  • Viden om hvordan man inddrager værdierne i svære medarbejdersamtaler, problemer i samarbejdet i teamet eller ved svingende kvalitet i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere
  • Forståelse for hvordan man anvender organisationens værdier i den daglige praksis, eks. I forhold til mødekultur, ved for sent fremmøde eller ved svære medarbejdersamtaler

Indhold på kurset

Via workshops vil vi arbejde med kursusdeltagernes egne organisationer. Fokus vil være på hvordan der skabes ejerskab for organisationens værdier, og særligt den processuelle implementeringsstrategi.

Basen er en værdibaseret organisation, og vi har mangeårige og gode erfaringer med implementering af værdigrundlaget i organisationen. Dette lige fra etablering af værdierne til deres implementering i daglig praksis, samt vedligeholdelse af dette over tid. 

Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye og erfarne, offentlige og private ledere, mellemledere, afdelingsledere, souschefer, faglige koordinatorer, embedsmænd og andre der arbejder med børn og unge med særlige behov, på ledelsesniveau.

Pris

Prisen for dette kursus er 1595 kr. 

Prisen er inklusiv kaffe og te, samt let forplejning.

Om udbyderen

Specialister i børn & unge med særlige behov

Arbejder du med børn og unge med særlige behov, og har du brug for at få opkvalificeret din viden om psykisk sårbarhed og hvilke metoder der kan bringe barnet eller den unge videre? Så er Basen Kompetencecenter det rigtige valg....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Værdibaseret ledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Basen Kompetencecenter

Strandboulevarden 122
2100

Telefon: 39 29 67 67
Mobil 20 62 04 62

Få information

Udfyld formularen for mere information om Værdibaseret ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer