Matematikangst

Basen Kompetencecenter, i København
Længde
2 timer
Pris
1.095 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
2 timer
Pris
1.095 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Matematikangst

Matematikangst er når alt der har med matematik at gøre, medfører et ubehag. Dette kan føre til undgåelsesstrategier og påvirker den opfattelse man har af egne evner og muligheder for at løse opgaver eller problemstillinger, hvor matematik indgår. Der kan være mange årsager til matematikangst som f.eks. holdninger og forestillinger til hvad matematikundervisning er, dårlige oplevelser i matematikundervisningen og undervisningsmetoder.

Kurset arbejde med hvad der kan ligge til grund for, at elever udvikler matematikangst, elevernes reaktioner, konsekvenserne ved at lide af angst overfor matematik og så skal vi se på hvordan vi professionelle sammen med eleven kan arbejde med matematikangsten, både når vi oplever elever som har det svært med matematik, samt forebyggende.

Praktisk om kurset

Kurset varer 2 timer, og undervejs vil der være kaffe, te, snacks og en let forplejning. Eventuelle materialer udleveres på kurset.

Undervisere
Susanne Bjørndal Olsen, behandler/underviser og matematikvejleder

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig der arbejder med undervisning i matematik og vil dykke ned i konkrete ting og begreber som holdninger og forventningers betydning, syn på matematikfaget, eksekutive funktioner, motivation, relationens betydning, undgåelsesstrategier, self-efficacy, beliefs, undervisningsmetoder og meget andet. Du vil gå fra kurset med en masse viden om begrebet matematikangst samt nogle konkrete værktøjer til at kunne arbejde med forebyggelse og behandling af matematikangst.

Pris

Prisen for dette kursus er 1095 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Matematikangst
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Basen Kompetencecenter
Strandboulevarden 122
2100

Specialister i børn & unge med særlige behov

Arbejder du med børn og unge med særlige behov, og har du brug for at få opkvalificeret din viden om psykisk sårbarhed og hvilke metoder der kan bringe barnet eller den unge videre? Så er Basen Kompetencecenter det rigtige valg....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret