Basen Konferencen 2024

Længde
1 dag
Pris
2.250 DKK Momsfri
Næste startdato
5 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Konference
Længde
1 dag
Pris
2.250 DKK Momsfri
Næste startdato
5 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Konference
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

5 april, 2024

  • Konference
  • Nyborg

Kursusbeskrivelse

Basen Konferencen

Basen Konferencen 2024

Der er nu åbent for tilmelding til Basens årlige Konference for fagprofessionelle, der arbejder med ufrivilligt skolefravær blandt børn og unge.

Konferencen finder sted fredag den 5. april og Nyborg Strand Hotel vil danne rammen om dagens mange faglige oplæg. Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at bestille dine billetter i god tid.

Hvad er Basen Konferencen?

Basen Konferencen er en 1-dags konference, der i 2024 sætter fokus på det professionelle arbejde med ufrivilligt skolefravær. Formålet med konferencen er at forsyne fagprofessionelle med den nyeste viden og konkrete værktøjer, så vi sammen kan forbedre kvaliteten af vores professionelle arbejde og opnå bedre resultater for de børn og unge, vi arbejder med.

"Børn og unges trivsel er et højaktuelt emne. Mistrivslen er steget markant de seneste år og flere børn og unge oplever psykisk belastning som følge af skolegang. Basen ønsker at tage del i ansvaret for at sikre alle børn en tryg og sund opvækst. Vi samler den seneste viden og deler vores 27 års erfaring inden for specialiseret arbejde med psykisk sårbare børn og unge.

Vi er stolte af at have etableret Basen Konferencen som en værdifuld begivenhed, hvor fagfolk mødes for at lære, dele og inspirere hinanden. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en positiv indvirkning på arbejdet med børn og unge."

Det kan du opleve på Basen Konferencen

Basen Konferencen 2024 er din mulighed for at dykke ned i det professionelle arbejde med børn og unge, der oplever ufrivilligt skolefravær. Vi har skabt et program, der giver dig mulighed for at udforske, lære og udveksle erfaringer med førende eksperter og kolleger på området.

Konferencens oplæg vil lade dig udforske nye metoder og tilgange, mens du får mulighed for at møde og udveksle ideer med førende eksperter. Du vil få adgang til en skattekiste af viden og erfaring, der kan styrke dit arbejde med mulighed for dialog og erfaringsudveksling med andre fagprofessionelle.

Målgruppe

Konferencen er særligt målrettet fagprofessionelle, der arbejder med ufrivilligt skolefravær blandt børn og unge.

Pris

Pris: 2.250,-

Prisen dækker hele Konferencen inkl. deltagelse i oplæg, garderobe og måltider i løbet af konferencen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Basen Konferencen 2024
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Basen Kompetencecenter
Strandboulevarden 122
2100

Specialister i børn & unge med særlige behov

Arbejder du med børn og unge med særlige behov, og har du brug for at få opkvalificeret din viden om psykisk sårbarhed og hvilke metoder der kan bringe barnet eller den unge videre? Så er Basen Kompetencecenter det rigtige valg....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret