Ledelse af mennesker der arbejder med mennesker

Basen Kompetencecenter, i København
Længde
3 timer
Pris
1.395 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
3 timer
Pris
1.395 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Ledelse af mennesker der arbejder med mennesker

Personaleledelse inden for det sociale områder kalder ofte på nogle særlige ledelsesmæssige kompetencer, da vi arbejder indenfor et område hvor fokus på relationer, adfærd og følelser ofte fylder meget ift. vores kerneopgave.

Dette fokus er selvfølgelig betydningsfuldt for kulturen i organisationen, som vores børn og unge gerne skulle opleve som inkluderende, rummeligt og individuelt tilpasset.

Men hvordan navigerer man som leder i den kulturelle smeltedigel af utroligt mange følelser, med krav fra forvaltning, forældre og den øvrige organisation om et højt fagligt og professionelt niveau, i en kultur præget af rummelighed og individuelt fokus, hvor alle har et ønske om at blive mødt og imødekommet på deres behov?

Vi vil på dette kursus sætte fokus på alle de dilemmaer, der er i den direkte personaleledelse. Vi vil arbejde casebaseret og deltagerne vil i høj grad komme i spil, med deres egne dilemmaer og oplevelser af krydspres.

Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye og erfarne, offentlige og private ledere, mellemledere, afdelingsledere, faglige koordinatorer, embedsmænd og andre der arbejder med børn og unge med særlige behov, på ledelsesniveau.

Pris

Prisen for dette kursus er 1395kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ledelse af mennesker der arbejder med mennesker
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Basen Kompetencecenter
Strandboulevarden 122
2100

Specialister i børn & unge med særlige behov

Arbejder du med børn og unge med særlige behov, og har du brug for at få opkvalificeret din viden om psykisk sårbarhed og hvilke metoder der kan bringe barnet eller den unge videre? Så er Basen Kompetencecenter det rigtige valg....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret