Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

14 dage
Dansk
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Kolding
Startdato: 18-01-2021 - Kolding
8.124 DKK Momsfri

Videregående ledelse

Videregaaende-ledelse-uddannelse.jpgØnsker du en uddannelse, hvor du inspireres og udvikles som leder?

Denne uddannelse er bygget op på forståelsen af organisationen ud fra det taktiske niveau, og hvordan du som leder er ansvarlig for projekter, processer og medarbejdernes udvikling.

Du kommer altså til at arbejde med strukturene i organisationen, forståelsen af lederrollen som den bærende kraft for at arbejde taktisk og sammenhængende med mennesker og processer, så du taktisk og innovativt kan arbejde med team- og medarbejderudvikling. Derudover lærer du om de processer og projekter, der er en del af din hverdag som leder.

Helt konkret lærer du om:

  • Organisationen

  • Teams og teamsamarbejde

  • Forandringer og innovation
  • Kompetenceudvikling af medarbejdere

  • Forhandlinger/samtaler med kunder og medarbejdere
  • Planlægning og ledelse af processer og projekter

Kursusbeskrivelse

Kursusbeskrivelse

Uddannelsen er på 14 dage - opdelt i 6 moduler af 1-3 dage, og du tager uddannelsen over ca. et halvt år. Det giver dig mulighed for at prøve det lærte af i praksis inden næste modul.

Første modul - dag 1-3

Teamledelse
At få et team til at yde det optimale kræver indsigt, energi og viljen til at ville. Det stiller store krav til dig som leder. Du skal kunne motivere og skabe et team, der selv tager ansvar, måske endda et selvstyrende team. Du skal kende tegn på det dysfunktionelle team og vide, hvordan det håndteres. På det tredje modul om teamledelse lærer du at skabe de optimale rammer for dit team, så du kan opnå de bedste resultater.

Andet modul - dag 4-6

Processer og projekter
Som leder kommer du til at stå i spidsen for både mindre og større projekter. På de tre dage med processer og projekter arbejder du med, hvordan du leder et projekt - både de større projekter, men også hverdagens projekter og processer med elementer fra LEAN-tankegangen. Hvordan involveres og motiveres medarbejdere fx til at deltage i og stå i spidsen for projekterne?

Tredje modul - dag 7

Organisation
Lær at forstå, hvordan din organisation er opbygget. Hvor mange lag er der i organisationen, og hvilken betydning har det for dit ledelsesrum? Hvordan bruges mission, vision og strategi, og hvordan skal du i din lederrolle omsætte det til hverdagens handlinger? Du lærer overordnet om, hvordan du er en del af organisationen.


Fjerde modul - dag 8-9

Forandring og innovation
Som leder står du i spidsen for udvikling og forandringer. Du lærer på dette modul at anvende enkle metoder til at involvere og lede medarbejdere i innovationsprocesser. Du lærer desuden forskellige metoder og teknikker tilpasset medarbejdernes forskellige forudsætninger, og hvordan du som leder skaber mening med forandringer og motiverer medarbejderne.

Femte modul - dag 10-12

Forhandlinger i organisationer
Som leder står du i mange situationer, der kræver forhandling. Forhandlinger med medarbejdere om løn, vilkår eller forhandlinger med leverandører. Du lærer at identificere og analysere dit forhandlingsrum, og hvordan du planlægger en optimal forhandlingsstrategi. Du fåropbygget færdigheder i forskellige samtale-, spørge- og lytteteknikker, og du bliver bevidst om din foretrukne forhandlingsstil.

Sjette modul - dag 13-14

Kompetenceudvikling af medarbejdere
At fastholde de gode medarbejdere og sikre, de hele tiden udvikler sig, er essentielt for organisationen. Du lærer om kompetenceudviklingsmetoder, så du kan bidrage til sikring af sammenhæng mellem virksomhedens strategiske mål og medarbejdernes individuelle udviklingsbehov. Du arbejder med MUS-samtalen som værktøj og bygger videre på modulet om forhandlingsteknik.Modulet afrundes med et tilbageblik på hele forløbet og binder viden fra de seks moduler sammen.

Eksamen og diplom

Målgruppe

Videregående ledelse er for dig, der har erfaring som leder og har lyst til at bygge mere teoretisk forståelse på din daglige ledelsespraksis. Måske har du allerede tagetden grundlæggende lederuddannelse og ønsker at gå skridtet videre og lære om ledelse på et mere taktisk niveau.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

På denne lederuddannelse får du kompetencerne til at håndtere ledelse på en kompetent og effektiv måde.

Med fokus på medarbejderne og forretningen, samt gode metoder og værktøjer til at styre processer og medarbejderudvikling bygger du videre på din viden om at lede i hverdagen og i de stadige forandringer.

Dit kendskab til organisationen, dens opbygning og de processer og dynamikker, den indeholder, bliver større. Du får et større taktisk overblik og viden om dig selv som leder og dét at lede medarbejdere.

Virksomheden får en leder, der på et større vidensgrundlag kan omsætte og arbejde med de strategiske og taktiske tiltag i hverdagen.

IBC Innovationsfabrikken

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Kim Danielsen
(5)
Jeg må bare sige- magen til underviser skal man lede meget længe efter. Har man mødt og blevet undervist af Lars Regel Poulsen, så er han en mand man aldrig vil glemme. Det han giver, har jeg ikke oplevet andre steder. Han kan om nogen forstå at få vigtigheden ud, men på en god og humoristisk måde. Stor stor respekt har jeg for Lars' profesionel...
Vis alt
Brian Hjortkjær, Team Leader, DB Schenker Rail Scandinavia i Taulov
(5)
”Jeg har fået brugbare værktøjer til at lede og styre forandringer, som der er mange af i en international transportvirksomhed som DB Schenker. Jeg har også trænet forhandlingsteknik og innovationsledelse, som jeg i hverdagen benytter til at holde processer på sporet og skabe kontinuerlig udvikling af virksomheden,” fortæller Brian Hjortkjær.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Videregående ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: