Top 10 kurser inden for ledelse

Er du på udkig efter en lederuddannelse? Få inspiration her, hvor vi præsenterer dig for de 10 mest populære ledelseskurser på finduddannelse.dk.

Top 10 mest populære ledelseskurser

I dag stilles der langt større krav til dig som leder end "blot" at have ansvar for et givent område. Som leder fungerer du nemlig også som motivator, kommunikator, strateg, for blot at nævne nogle af kasketterne, du kan bære som leder. Med disse ændringer i kravene til dig som leder kan også følge tilpasning.

Dette tilpasning kan ske i form af relevant efter- og videreuddannelse. Hvordan vurderer du for eksempel dine egne ledelseskompetencer? Er der plads til forbedring? At udvikle dine færdigheder som leder er ikke kun afgørende for at være et forbillede og effektivt styre projekter, det har også indflydelse på din fremtidige karriere. Er du på udkig efter ledelseskurser og efteruddannelse for at forfine dine færdigheder?

Vi præsenterer her de 10 mest populære ledelseskurser på finduddannelse.dk. Du kan også udforske vores omfattende udbud af kurser inden for ledelse og organisation for at finde det kursus, der kan give din karriere det nødvendige løft.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien Ledelse og organisation på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne kan ændre sig hos den respektive udbyder over tid.


Populær efter- og videreuddannelse inden for ledelse

NLP Psykoterapeut

1

4 år

Flere lokationer

Kontakt

Den 4-årige godkendte psykoterapeut uddannelse på Dansk NLP Institut tages som et deltidsstudie med plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af, så alle kan deltage på uddannelsen. Uddannelsen giver dig mulighed for at udvikle faglige og personlige kompetencer, som du kan anvende både professionelt og privat.

Gennem uddannelsen vil du få ny viden og nye kompetencer inden for et psykologisk felt, der fokuserer på personlig udvikling. Du vil deltage i et fagligt miljø, hvor du kan danne nye venskaber og møde engagerede undervisere og medstuderende, der ligesom dig brænder for at hjælpe andre mennesker inden for det psykoterapeutiske felt.

Læs mere om forløbet

Den grundlæggende lederuddannelse

2

Varierende

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Ønsker du at blive en inspirerende leder, der skaber optimale betingelser for dit team og bidrager til organisationens succes? Opnå dette ved at mestre grundlæggende ledelsesprincipper. Den grundlæggende lederuddannelse er skabt til dig, der søger effektive redskaber til at strukturere og styrke din daglige ledelse.

Denne praksisnære uddannelse styrker dine ledelseskompetencer og ruster dig med en værdifuld værktøjskasse til brug i din hverdag. Den grundlæggende lederuddannelse har forskellig varighed, og kan tages flere forskellige steder i landet, blandt andet hos IBC, DEKRA, Aarhus Business College, Aalborg Handelsskole, NEXT og CfL.

Læs om mulighederne

Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse)

3

6 måneder

Flere lokationer

34.750 DKK

Er du klar til at tage din ledelseskarriere til det næste niveau? Med Aros Mini MBA (Ledelse og Organisation) får du en uddannelse, der styrker dine ledelsesmæssige evner, du får viden om fremtidens ledelse og du kan åbne døre til nye karrieremuligheder.

Gennem et intensivt seks-måneders program, udviklet i samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt, får du adgang til den nyeste viden inden for ledelse og organisation. Du vil dykke ned i klassiske MBA-fag samtidig med, at du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

Læs mere om forløbet

CERM | Certified Enterprise Risk Manager

4

5 dage

København

20.800 DKK

Dette lederkursus er designet til at give deltagerne et holistisk syn på Enterprise Risk Management og grundlæggende ERM-viden. Du vil med andre ord få en dybdegående forståelse af ERM-principper og praksis, hvilket kan hjælpe dig med at implementere effektive risikostyringsstrategier i din organisation.

Ved gennemført kursus har du mulighed for at blive Certified Enterprise Risk Manager. Endvidere giver det gode muligheder for at fremme din karriere med nye ansvarsområder og arbejdsopgaver.

Læs mere om forløbet

Master i offentlig ledelse

5

2 - 6 år

Århus

174.000 DKK

Er du en offentlig leder, der ønsker en uddannelse skræddersyet til de specifikke udfordringer og forhold, der præger vores sektor? Denne Master i Offentlig Ledelse er nøje designet til at imødekomme netop dine behov. Uddannelsen samler forskere og praktikere for at ruste dig til at navigere gennem kompleksiteten af den offentlige sektor.

På denne rejse vil du dele erfaringer og idéer med ledere fra forskellige sektorer og baggrunde, hvilket giver dig mulighed for at reflektere dybere, lære mere og opbygge værdifulde netværk.

Læs mere om forløbet

Konflikthåndtering og kommunikation

6

2 dage

København

6.800 DKK

Med Konflikthåndtering og kommunikation fra MBK vil du styrke dine kompetencer inden for en række områder. Du vil ligeledes styrke dine strategier og evner inden for kommunikation og konflikthåndtering, samt øge din selvindsigt og evne til at sætte klare grænser og stille betingelser på en måde, der respekteres af andre.

Konflikthåndtering og Kommunikation er skabt til dig, der ønsker at forbedre dine samarbejdsevner og håndtere konflikter på en mere effektiv måde. Uanset om du arbejder med partnere, kolleger eller i andre sammenhænge, vil dette kursus give dig værdifulde redskaber og ideer til at håndtere konfliktsituationer bedre.

Læs mere om forløbet

Gratis online minikursus i værdiskabende facilitering og mødeledelse

7

1½ time

Online

Gratis

Få en smagsprøve på værdifuld facilitering og effektiv mødeledelse med dette gratis online minikursus! Her får du en forsmag på Facilitators International A/S' 2-dages kursus, der ruster dig med værktøjer og teknikker til at skabe målrettede, effektive og resultatorienterede møder. På minikurset vil du få konkrete værktøjer og øvelser, der styrker din evne til at lede produktive møder.

Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker at forbedre samarbejdet og bidrage til kvaliteten og effektiviteten af møder, uanset om du er mødeleder eller deltager.

Læs mere om forløbet

Diplomuddannelse i ledelse

8

3 år

København

Kontakt udbyder

Er du klar til at styrke din lederposition og håndtere udfordrende situationer med mere selvsikkerhed? Så er diplomuddannelsen i ledelse hos Cphbusiness det perfekte næste skridt for dig!

Denne diplomuddannelse i ledelse er skræddersyet til dig, der allerede bestrider en lederrolle eller har en koordinerende funktion i dit job.

Gennem uddannelsen vil du styrke dine kompetencer som leder og lære at arbejde professionelt med kommunikation, relationer, strategi og forandringsledelse, ligesom du vil blive introduceret til nye ledelsesredskaber, som du straks kan anvende i din daglige praksis.

Læs mere om forløbet

Ledernes Diplomlederuddannelse

9

2 år

Flere lokationer

97.200 DKK

Er du leder, der ønsker at videreudvikle dine lederfærdigheder på bachelorniveau, samtidig med at du opbygger et værdifuldt netværk med andre ledere? Så er Diplomuddannelsen i ledelse hos Lederne Kompetencecenter et oplagt valg.

Dette uddannelsesforløb er designet til at imødekomme dine personlige erfaringer og behov og er fleksibelt nok til at passe ind i din travle arbejdsdag. Målet er at styrke din karriere som leder og samtidig tilføre værdi og forbedrede resultater til din virksomhed.

Læs mere om forløbet

Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

10

3 dage

Flere lokationer

Kontakt udbyder

På Board Certificate får du undervisning af erfarne og professionelle bestyrelsesmedlemmer samt eksperter inden for feltet. Her får du en intensiv uddannelse, hvor det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus.

Board Certificate giver dig de nødvendige værktøjer til at varetage kompliceret bestyrelsesarbejde og gør dig i stand til at være et endnu bedre og effektivt bestyrelsesmedlem – og samtidig minimere dit personlige erstatningsansvar.

Læs mere om forløbet

Bliv en bedre leder

Lad vores søgemaskine hjælpe dig med at finde dit næste kursus inden for ledelse.

Søg ledelseskurser her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer