Top 10 mest populære coaching kurser i 2022
29 nov 2022

Top 10 mest populære coaching kurser i 2022

Efterspørgslen efter kvalificerede coaching kompetencer har aldrig været større, end de er lige nu. Dette gælder både blandt ledere, men også generelle coaching kompetencer og stillinger som coach.

Denne Gallup-undersøgelse fra 2020, der er foretaget blandt 1,2 millioner medarbejdere på tværs af 45 lande, viste, at gode ledere faktisk også optræder som coaches, der fokuserer på både individuelt engagement og teamengagement, og med et større fokus på, hvad der skal til, og hvad medarbejderne har brug for, for at få succes.

Dermed ikke sagt, at et coaching kursus kun er for dig, der har en rolle som leder. Det kan lige så vel være for dig, der har - eller ønsker - en stilling som coach, konsulent eller lignende, og derfor ønsker kompetencer inden for coaching.

Her giver vi dig et overblik over de 10 mest populære coaching kurser på finduddannelse.dk i 2022, så du kan finde inspiration og komme i gang med rejsen til at blive en god, kompetent og professionel coach. Du kan også bruge vores gratis søgemaskine til at gennemse vores Coaching uddannelser eller Coaching kurser, for at finde det, der matcher dig bedst.


Hvor

Flere byer

Varighed

8 dage

Pris

21.900 DKK (ex. moms)

Akademifaget Coaching i organisationer hos Axept er til dig, der gerne vil lære brugen af coaching som metode i en organisatorisk kontekst. Akademifaget tager afsæt i en systemisk vinkel på coaching og kommunikation.

Du er leder, medarbejder eller selvstændig, eller måske er I en medarbejdergruppe i en organisation, der sammen ønsker at styrke jeres kommunikative kompetencer i processen mod at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø. 

Få mere information om Coachuddannelse del 1, akademifag "Coaching i organisationer"


Hvor

København, Århus

Varighed

12 dage (5 moduler)

Pris

38.400 DKK (ex. moms)

Med denne coachuddannelse får du en avanceret og praktisk anvendelig coaching uddannelse med anerkendt international ICC certificering og medlemskab af ICC. Coachinguddannelsen med ICC niveau 1 certificering hos Coach Kompagniet giver dig blandt andet dyb indsigt i coaching og praksistræning til at bruge den erhvervsmæssigt.

ICC coachinguddannelsenudbydes både i Århus og København, og giver dig mulighed for at blive medlem af International Coaching Community (ICC) hvor mere end 13.000 coaches fra mere end 67 lande har gennemført deres coachinguddannelse.

Få mere information om Coachuddannelse med ICC niveau 1 certificering


Hvor

København, Aalborg

Varighed

2 år

Pris

150.000 DKK (Momsfri)

Masteruddannelsen i Procesledelse og Organisatorisk Forandring tager sit udgangspunkt i coaching som en dialogisk læreproces. Målet er, at du tilegner dig en lang række teoretiske og praktiske redskaber, som sætter dig i stand til at udvikle læringskulturer samt igangsætte og gennemføre organisatoriske forandringsprocesser.

Masteruddannelsen i Organisatorisk Coaching og Læring henvender sig til nuværende og kommende ledere, konsulenter, undervisere og andre organisatoriske forandringsagenter, der ønsker at bruge coachingbaserede færdigheder i forbindelse med organisations- og medarbejderudvikling.

Få mere information om Master i Procesledelse og Organisatorisk Forandring


Hvor

Flere byer

Varighed

16 dage

Pris

47.300 DKK (ex. moms)

Når du afslutter din uddannelse som professionel coach hos Axept, er det med masser af nye og effektive kommunikationsredskaber og -værktøjer i bagagen, som du kan tage i brug med det samme til glæde og gavn for dine medarbejdere, kolleger, ledere, familie, venner og ikke mindst for dig selv. 

Under dit forløb til at blive en kompetent og professionel coach får du et solidt teoretisk grundlag og masser af træning i praksis, så du er klædt godt på til at blive en kompetent og professionel coach.  

Få mere information om Coachuddannelse med certificering


Hvor

København

Varighed

8 dage

Pris

24.800 DKK (ex. moms) 

Bliv certificeret stresscoach på kun 8 dage hos Fortuna Kurser, og få den nødvendige viden og kompetencerne til at yde professionel hjælp til en stresset person. Stresscoach uddannelsen lærer dig om alle de væsentlige elementer ved stress, stresshåndtering og det at genskabe trivslen, arbejdsglæden og livskvaliteten hos den stressramte.

Stresscoach uddannelsen henvender sig til både ledere og medarbejdere der har til opgave at støtte andre i at forebygge og håndtere stress. Du kan for eksempel fungere som HR-konsulent, leder, rådgiver, behandler, coach, selvstændig eller andet og ønsker at varetage hvervet som stresscoach eller stressvejleder.

Få mere information om Bliv certificeret stresscoach - Stresscoach uddannelse


Hvor

København, Århus

Varighed

5 dage

Pris

Fra 12.000 DKK (ex. moms)

Vil du gerne lære, hvordan du forebygger og håndterer stress blandt kollegaer og medarbejdere på din arbejdsplads? Hos Life Academy kan du blive uddannet Stress Mentor og tage overbygningen til Certificeret Stress Coach.

På uddannelsen lærer du konkrete stressbekæmpende værktøjer og teknikker. Du vil blive i stand til at hjælpe stressramte medarbejdere hurtigt og effektivt, og i mange tilfælde vil du også kunne identificere tegn på begyndende stress.

Få mere information om Stress mentor og certificeret stress coach


Hvor

København

Varighed

6 dage

Pris

19.800 DKK (ex. moms)

På denne intensive og profesionelle coachuddannelse lærer du at bruge coaching som en effektfuld kommunikationsform. Du får effektive coaching redskaber til at skabe handlekraft, motivation og positiv forandring hos den du coacher. Coaching værktøjerne kan du bruge i utallige sammenhænge - uanset om du til daglig er leder eller medarbejder.

Coachuddannelsen henvender sig til dig, der har en bred kontaktflade til andre. Du kan for eksempel have en stilling som coach, rådgiver, leder, HR-medarbejder, behandler, konsulent eller lignende.  

Få mere information om Bliv certificeret coach - Coachuddannelse


Hvor

Online

Varighed

114 timer

Pris

31.950 DKK (ex. moms)

Denne online ICF Coachuddannelse hos GROW2 er til dig, der vil mestre professionel coaching på et højt niveau, og som har udfordringer med at deltage i face2face undervisning, måske fordi du er bosiddende udenfor Danmarks grænser, eller bare fordi online undervisning matcher dig og din hverdag bedre.

Uddannelsen er relevant for dig, som er leder, lærer, konsulent, læge, pædagog eller andre, der ønsker at arbejde professionelt med-coaching i deres arbejde eller som selvstændig coach.

Få mere information om Online Certificeret Coachuddannelse


Hvor

Sjælland

Varighed

10 dage

Pris

24.500 DKK (ex. moms)

Denne naturcoach-uddannelse er for dig, der arbejder med professionelle samtaler og ønsker at lære, hvordan naturen kan understøtte udviklings-samtalerne i dit arbejde og liv i øvrigt. Du arbejder f.eks. som leder, psykolog, pædagog, lærer, terapeut, jobkonsulent, HR partner/konsulent eller er selvstændig.

Udover, at du får de nødvendige færdigheder for, at du kan arbejde som coach, så bliver du også certificeret naturcoach med ekstern censor. Det bliver du ved at lære hvordan du holder professionelle coachsamtaler med naturen som en form for tredje samtalepartner. Du vil lære et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis.

Få mere information om Naturcoach-uddannelsen (m. diplom fra Temene.dk)


Hvor

København og online

Varighed

4 dage

Pris

9.800 DKK (ex. moms)

Hvis du gerne vil kunne hjælpe mennesker med stress ved hjælp af en gennemprøvet og enkel metode, så er denne stresscoach uddannelse hos Forebyg Stress lige noget for dig. Med stresscoaching arbejder man både med afstresning og at få en hverdag til at fungere. Udover det, bliver man god til at forebygge og håndtere fremtidig stress.

På uddannelsen lærer du, hvordan du kan hjælpe en stresset person. Du får en række teoretisk funderede og praktisk gennemtestede redskaber. Du får en detaljeret manual med enkle og præcise skridt, som du umiddelbart kan bruge.

Få mere information om Lær virkningsfuld stresscoaching med videnskabelig evidens


Leder du efter flere coaching kurser?


Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det bedste kursus for dig.

Søg coaching kurser her

Senest opdateret: 29 nov 2022
Michelle Hjorth
Digital Content Editor

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 24-01-2023

Prøv fjernundervisning og bliv positivt overrasket

Prøv det! Det er det bedste råd fra Dorthe og Henrik, der har taget efteruddannelse via e-learning. Dorthe og Henrik deler her deres erfaringer og gode råd omkring fordele og udfordringer ved at tage efteruddannelse bag computerskærmen.

Læs mere
Sidst opdateret 29-06-2022

Familiecoaching og personlig udvikling

I et samfund med fokus på karrieren, er der mindre tid til familien og os selv. Familiecoaching og personlig udvikling er de seneste par år blevet populære 'buzzord' - men hvad står de for? Pernille W. Lauritsen fra Mindjuice fortæller om behovet for familiecoaching i dagens samfund.

Læs mere
Sidst opdateret 06-01-2023

“Tænk stort! Kast 1000 bolde i luften, og grib to, der holder”

Er du vild med idéudvikling, og drømmer du om at skabe events, der bliver snakket om både før, under og efter? På IBC’s Event Manager kursus er der plads til store armbevægelser og store tanker.

Læs mere
Sidst opdateret 30-03-2023

Bliv familiebehandler – En støtte for hele familien

Med familiebehandling kan en familie få konkrete redskaber til at navigere i hverdagen og skabe varig trivsel og udvikling. Vil du lære, hvordan du kan hjælpe udsatte og sårbare børn, unge og familier? Så er uddannelsen til certificeret familiebehandler hos Memox muligvis noget for dig.

Læs mere