Memoxakademiet - specialister i familiebehandling og undervisning

Vi tilbyder uddannelser og kurser til fagpersoner, som er interesserede i at skabe en højere grad af trivsel for udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Vores arbejde er praksis- og løsningorienteret og præget af høj faglighed. Undervisningen er dynamisk, praksisnær, inspirerende og inddrager din faglighed og erfaring.

Fundamentet
Memoxakademiet er udsprunget af organisationen Memox, som har specialiseret sig i familiebehandling i familier med anden etnisk baggrund og etnisk danske familier.
Memox’ arbejde tager afsæt i den velkendte metode Signs of Safety og afgrænses af Memox Livshjulet, der består af 12 tematikker, som rummer en lang række praksisnære øvelser, der kan bruges i familiebehandlingsarbejdet.

Memoxakademiet udbyder kurser og uddannelser i tæt samarbejde med vores dygtige kolleger i Memox. I samråd med vores fagligt kompetente og meget erfarne kolleger udvikler vi løsninger til de udfordringer, du møder i dit arbejde med sårbare og udsatte mennesker.

Målgruppen
Memoxakademiet tilbyder undervisning til dig, der er uddannet inden for det pædagogiske eller socialfaglige felt eller har erfaring med at arbejde med sårbare og udsatte børn, unge og familier - fx. lærere, mentorer, familiebehandlere, socialrådgivere eller ansatte på det pædagogiske felt.

Mere end bare viden
Vi er ikke bare stærke på det socialfaglige felt. Vi er også læringsnørder. Vi vil have, at den tid du bruger sammen med os, kan mærkes ude i familierne. Derfor kan du hos os altid forvente:

  • Synlig kobling mellem teori og konkrete handlemuligheder og mellem læringsrummet og Memox’ solide bagland af praktikere.
  • Hjernebaseret undervisning, hvor vi arbejder i dybden og veksler mellem oplæg, refleksion, drøftelser, aktivitet og case-arbejde.
  • At opnå en højere grad af bevidsthed, teoretisk forståelse og konkrete redskaber til dit arbejde med børn, unge og familier.

Memox' værdier
Memox tager socialt ansvar i forhold til at hjælpe og støtte udsatte børn og unge. I Memox arbejder vi løsningsfokuseret, og tilgangen bygger på følgende værdier:

  •  Vi har tillid til, at barnet/den unge og familierne kan skabe positive forandringer.
  •  Vi anerkender det enkelte barn/den enkelte unge i sprog og handling.
  •  Vi anerkender de ting, som allerede fungerer i familien og bygger videre herpå.
  •  Vi støtter forældrene i selv at tage ansvar for, at der skabes positiv udvikling.
  •  Vi ser det tværfaglige samarbejde med det øvrige professionelle netværk omkring familien som et naturligt udgangspunkt for at kunne skabe forandring.
  •  Vi respekterer forskellighed i form af baggrund, kultur og religion.
  •  Vi arbejder med individuelt tilpassede løsninger, der matcher den enkelte families behov.

Vis alle uddannelser afholdt hos Memox

Hvorfor vælge Memox?

Praksisnær og inddragende undervisning

Inddrager din livserfaring og dine professionelle kompetencer

Positiv og løsningsorienteret tilgang i arbejdet med mennesker

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi
Familieterapeut / Familievejleder Længde By Gennemsnit Pris
Certificeret familiebehandler 118 timer København
4,7 (6)
34.900 DKK
Familiebehandlerworkshop 1 dag Flere byer (2) 599 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med Memox
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Memox

Eliasgade 10
2300 København S

Telefon: 53893317
www.memoxakademiet.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 7 evalueringer

Tina Ingerdahl

Basisfunderet uddannelse med stor vifte af redskaber. Kurset er både nyttigt i dit arbejde med familier, i forståelsen af mennesker, adfærdsmønstre og relationer. Kurset favner både stort og småt, det store samfundsmæssige perspektiv og det meget nære menneskelige, det alment menneskelige og det personlige. Kurset giver en indsigt i andre og dig...

Vis alt
Khalida Kohistany
(5)

Uddannelsen var meget mål rettet og lærerigt. Hvert modul var spændende med krave om aktive deltagelse af kursister. Der var masse af case som vi skulle i gruppe deltage og finde løsninger. Det var meget interessante at hver deltage kiggede på case fra forskelligt vinkel.

Charlotte Wiitanen

Jeg har deltaget i familiebehandleruddannelse tilrettelagt som weekendkurser. Det har virket super godt det her med, at hvert forløb har haft et tema, som vi har meget indgående med. Det har været nogle meget intensive weekends, og det giver rigtig god sammenhæng med det, certificeringen kvalificerer til. Jeg mener, det her med at arbejde med me...

Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Memox

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 7 evalueringer
Kundecase
Marianne Skytte, Underviser

Marianne Skytte er lektor ved Institut for sociologi og sociale forhold ved Aalborg Universitet, København.

Marianne Skytte
Anne Kaplan, Underviser

Anne har over 15 års erfaring med individuel terapi, gruppeterapi for unge samt samtaler med pårørende og familier.

Anne Kaplan, underviser
Ann Elisabeth Knudsen, Underviser

Hun har gennem årene specialiseret sig inden for neuropsykologi og hjerneforskning, herunder blandt andet hjernens funktioner og udvikling hos børn og unge med vanskeligheder.

Ann Elisabeth Knudsen
Jesper Gregersen, Underviser

Jesper Gregersen er selvstændig konsulent, forfatter og foredragsholder med eget firma. 

Læs mere