Viser 1-20 af 36
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 36
1
2

Coaching kurser - Inspiration til coachingfeltet

Der findes mange forskellige kurser indenfor coaching, som kan være med til at styrke dit vidensfelt indenfor et bestemt emne. Det kræver derfor at du allerede er uddannet coach for at tage disse kurser, da det er en supplering til din grunduddannelse. 

Coaching er en samtalemetode mellem to mennesker, som har til formål at øge ens personlige indsigt og eventuelt indfri personlige målsætninger, som ikke kan indfris på egen hånd. Coachen skal derved vejlede, guide og støtte sin klient i samtalen og lade personen selv finde frem til svar og løsninger på problematikker. Det er derfor anerkendt som en forholdsvis neutral og vejledende samtaleform. 

Coaching kurser - Inspiration til coachingfeltet

Hvilke typer kurser er der?

Der findes mange forskellige slags kurser, men her er et overblik over nogle af de kurser du kan finde på vores hjemmeside:

  • Barn- og forældrecoaching
  • Kommunikation
  • Coaching i organisationer
  • Positiv psykologi
  • Konflikthåndtering
  • Ungecoach
  • Mentorcoach 
  • Resultatorienteret coaching
  • Sundhedscoaching
  • Teamcoaching

Indholdet og strukturen af kurset varierer derfor meget, da det kommer an på, hvilket fokus kurset har. 

Ønsker du at tage en coachuddannelse? Læs om dine muligheder og se vores udbud her. 

Hvorfor tage et kursus i coaching?

Hvis du allerede er uddannet coach, kan det være en god ide at specialiserer sig indenfor et felt, hvilket man kan gøre ved at tage kurser som disse. Derudover er læring livet igennem altid en god ting, da det er vigtigt at man konstant er i udvikling og opdateret på hvad der sker indenfor ens felt. 

Coach uddannelsen er meget bred og giver dig de basale værktøjer du skal bruge for at være coach, men disse kurser giver dig mulighederne for virkelig at gå i dybden med noget der interesserer dig. Du får viden og værktøjer til at arbejde med problemstillinger indenfor lige præcis det emne du vælger. Det giver også tryghed både hos klienten og dig selv, at du har specifik viden om den målgruppe, problematik eller hvad emnet ellers kunne berører. Det er vigtigt for begge parter, at kompetencerne er på plads og med disse kurser sikrer du dig et styrket videns- og kompetencefelt. 

Professionel og privat coaching

Man skelner ofte imellem professionel og privat coaching, hvor professionel coaching er coaching af medarbejdere. Der bliver man oftest ansat i en virksomheds HR afdeling, og har til formål at vejlede og støtte medarbejderne i at nå deres mål og sørge for at de trives på arbejdspladsen. 

Privat coaching er når man coacher personer i deres privatliv, fx hvis de oplever problemer i en relation til et andet menneske som de ønsker at ændre. 

Ved at tage et af disse kurser vil det både gavne dit arbejde som professionel og privat coach.  

Hvor kan man tage kurserne?

Kurserne er spredt udover landet, men du kan blandt andet tage nogle af kurserne i København, Fredericia, Kolding, Århus, Odense, Aalborg og Næstved. Derudover findes der også coachingkurser  som kan tages som fjernundervisning, hvor du vil blive undervist online via din egen computer.

Coaching er dybest set en samtaleteknik, som afhænger af at den praktiserende er nysgerrig og empatisk.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen