Kursus
Ingen anmeldelser

Naturcoach-uddannelsen (m. diplom fra Temene.dk)

TEMENE.DK APS, i Sjælland
Længde
10 dage
Pris
24.500 DKK ekskl. moms
Længde
10 dage
Pris
24.500 DKK ekskl. moms
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Bliv Certificeret Naturcoach

- Og lær metoder til at holde dine professionelle samtaler udendørs

Dit udbytte af uddannelsen

Vi er på vej ind i en ny tid, hvor ikke mindst vores relation til naturen er og vil komme mere i fokus.

Udbyttet af professionelle samtaler kan mange gange øges ved at lægge disse ud i naturen. Der er i de senere år kommet forskningsresultater, som fortæller, at der er store relationelle og personlige fordele ved, at vi opholder os mere i naturen. Når udbyttet af de professionelle samtaler øges, kommer det ligeledes arbejdspladsen til gode.

Udover, at du får de nødvendige færdigheder for, at du kan arbejde som coach, så bliver du også certificeret naturcoach med ekstern censor. Det bliver du ved at lære hvordan du holder professionelle coachsamtaler med naturen som en form for tredje samtalepartner.  Du vil lære et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis. Da vi vil træne naturcoaching med hinanden, er forløbet også i høj grad en personlig udviklingsrejse.

Kort om forløbet

Du kan forvente intensiv læring af høj kvalitet på et lille hold med max. 14 deltagere.  I al undervisning, øvelser og samvær følger vi Sundhedsstyrelsens aktuelle anbefalinger. Uddannelsen har fysisk base i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor der kan overnattes inde som ude.

Undervisere, datoer mm

Underviser er Michael Stig Ørbech, Int. Certificeret Facilitator (CPF/IAF) og naturcoach- og terapeut, samt naturcoach og tidl. skoleleder Jesper Thøger Michelsen. Desuden er PhD Rose Alba Broberg gæsteunderviser på Modul 4 og endelig bidrager naturcoach Lisbet Lentz som censor på Modul 5.

Læs meget mere, se VIDEOER, datoer m.v.  hos Temene.dk.

Kom til online info-aften og hør mere om uddannelsen

Du kan altid kontakte Temene.dk, men onsdag 25. januar 2023 kl 20-21 har du desuden mulighed for at møde de to undervisere online.  Michael og Jesper vil fortælle om, hvad der har ført dem til at skabe uddannelsen, hvad den omhandler og indeholder, og du får mulighed for at stille afklarende spørgsmål. Kontakt Temene.dk for at deltage.

Målgruppe

Denne uddannelse er for dig, der arbejder med professionelle samtaler og ønsker at lære, hvordan naturen kan understøtte udviklings-samtalerne i dit arbejde og liv i øvrigt. Du arbejder f.eks. som leder, psykolog, pædagog, lærer, terapeut, jobkonsulent, HR partner/konsulent eller er selvstændig.

Pris

Prisen ved samtidig tilmelding til alle fem moduler på Certificeret Naturcoach uddannelsen er 24.500 kr. inkl. undervisning, certificering, ophold og enkel forplejning. Du kan betale på én gang eller aftale betaling i to rater. Ved privatbetalende er beløbet uden moms og for virksomheder pålægges moms. Hvis du er privatbetalende så vær opmærksom på, at din arbejdsgiver evt. kan lave en bruttolønsordning, hvorved uddannelsens pris bliver tæt på halveret for dig (du kan læse om det på SKATs hjemmeside).

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Naturcoach-uddannelsen (m. diplom fra Temene.dk)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
TEMENE.DK APS
Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

TEMENE.DK APS

Temene.dk er en kursus- og proceskonsulentvirksomhed stiftet i 2004. Virksomheden tilbyder både interne og åbne forløb omkring coaching, naturcoaching, supervision, lederudvikling, personaleudvikling, projektledelse samt dannelse af relations- og læringskulturer. Fokus er på trivsel, samarbejde og bedre resultater gennem træning, læring,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret