Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online Certificeret Coachuddannelse - Styrkebaseret & Positiv Psykologi - ICF Akkrediteret

Grow2
114 timer
Kursus
Online
Startdato: 11-09-2022 - Online
31.950 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Online ICF Coachuddannelse

Coachuddannelsen er til dig, der vil mestre professionel coaching på et højt niveau, og som har udfordringer med at deltage i face2face undervisning, måske fordi du er bosiddende udenfor Danmarks grænser, eller bare fordi online undervisning matcher dig bedre.

Online coachuddannelsen er en tro kopi af den uddannelse som vi afholder face2face. Forskellen er blot, at du at kan blive undervist, mens du sidder hjemme i din egen stue, eller på kontoret. Det bliver lettere for dig, der ikke har mulighed for at møde op til face2face undervisningen, hvad enten du er bosiddende i udlandet, har svært ved at få fri fra arbejde eller blot foretrækker online undervisning.

Dit udbytte med uddannelsen

Som Coach lærer du at:

  • Mestre rollen som professionel coach på ICF niveau
  • Være fleksibel i brug af coachmetoder og teorier
  • Arbejde med modstand mod forandringer
  • Skabe nye værdifulde vaner
  • At coache interne og eksterne konflikter
  • Skabe en coaching kultur i virksomheden
  • Være lederen som coach
  • Motivere dig selv, din coachee og dine medarbejdere
  • Kommunikere professionelt og fleksibelt

Certificeret online coachinguddannelse på internationalt niveau

GROW2 er den første (og indtil videre eneste) danske ICF-certificerede institution, der tilbyder online coaching uddannelse.. Et valg som giver dig et mærkbart forspring som coach og leder. Du lærer at motivere og udvikle din coachee og dine medarbejdere, samtidig med at du forbedrer dine egne faglige og personlige kompetencer.

 Du undervises af landets bedste coaches, som alle lever op til de internationale krav, der stilles indenfor certificeret coaching.

Undervisningsformen

Uddannelsen er relevant for dig, som er leder, lærer, konsulent, læge, pædagog eller andre, der ønsker at arbejde professionelt med-coaching i deres arbejde eller som selvstændig coach.

Eksamen og diplom

Hos GROW2 afsluttes online coachuddannelsen med en eksamen, hvor du bliver eksamineret i forhold til de krav, der stilles af ICF for at opnå en ACC-Certificering.

Pris

Online coachuddannelse kan købes til en intropris på 29.450 kr. ex. moms. 

Prisen inkluderer Materialer til download, undervisningsvideoer og web-konferencer, hvilket både er tilgængeligt under og efter uddannelsen.
Faglig sparring, 2 timer professionel coaching og 6 timers supervision og 10 timers mentorcoaching, så du lærer mest muligt teoretisk og praktisk.

Om udbyderen

Er du på jagt efter en coaching uddannelse og vil udvikle dit lederskab og blive en bedre samtalepartner i forhold til dine kolleger og ansatte? Hos Grow2 booster vi dine kundskaber inden for coaching, og du bliver klædt på til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Online Certificeret Coachuddannelse - Styrkebaseret & Positiv Psykologi - ICF Akkrediteret
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Grow2Få information

Udfyld formularen for mere information om Online Certificeret Coachuddannelse - Styrkebaseret & Positiv Psykologi - ICF Akkrediteret

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Malene Bonderup Wennerlin, Sousc...

"Når du vælger at uddanne dig til coach igennem GROW 2 tager du på dit livs rejse. En helt fantastisk rejse som jeg ikke ville være foruden. En uddannelse som jeg ikke ville tøve et sekund med at anbefale til andre."

Kundecase
Hanne Alsen, Giver

"Min faglige værktøjskasse som HR konsulent er blevet større, men ikke nok med det, jeg har faktisk fået en enorm værktøjskasse som jeg kan plukke elementer i som sætter mig i stand til at gøre en masse ting jobmæssigt, udover selve det at coache, ting som jeg før kurset ikke følte mig klædt på til. Det giver selvsikkerhed og tiltro til egne evner."

Kundecase