Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Fra kollega til leder

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
09-12-2021  
11.499 DKK
07-03-2022  
11.499 DKK
Århus
09-12-2021  
11.499 DKK
17-01-2022  
11.499 DKK
Kolding
04-10-2022  
11.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Gør som over 100 tidligere kursister og deltag på kurset 'Fra kollega til leder', hvor du får værktøjer til at håndtere overgangen fra kollega til leder og bliver klædt på til at blive nøjagtig den leder, som du gerne vil være. Du er allerede i besiddelse af nogle menneskelige egenskaber, der vil hjælpe dig til at skabe resultater sammen med andre mennesker – dine tidligere kollegaer. Nu handler det om at finde dig selv i din nye rolle og få skabt dit eget fundament.

Fra medarbejdergruppe til ledergruppe

Du forlader en medarbejdergruppe og bliver en del af en ny gruppe - nemlig ledergruppen. Du er til hverdag fanget i krydsfeltet mellem den øverste ledelse og dine medarbejdere, og det giver udfordringer, som kræver nye færdigheder og træning. På dette kursus får du en række værktøjer til at tackle disse udfordringer og hvordan du bedst muligt laver transformationen fra kollega til leder. Få tryghed i din nye rolle og skab trivsel og gode resultater med dit lederskab.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der netop befinder sig i overgangen fra kollega til leder, eller har brug for nogle supplerende ledelsesværktøjer i udviklingen af dit lederskab.

Kurset var virkelig informativt, man blev præsenteret for en masse værktøjer, som helt sikkert kan hjælpe en i
hverdagen. Samtidig vil jeg gerne rose underviseren.
- Claus Dalby Christensen. Novo Nordisk A/S

Indhold

 • Faldgruber, udfordringer, dilemmaer og fordele – i skiftet fra kollega til leder
 • Din nye identitet – din vej til ledelse
 • Ledergruppen – dine nye kollegaer
 • Excellent ledelse – dine succeskriterier og mission
 • Du er dit vigtigste redskab – selvindsigt er din nye rejse

Udbytte

 • Indblik i, hvordan du håndterer overgangen fra kollega til leder
 • Slip din gamle rolle – og tag lederrollen til dig
 • Find vej i de udfordringer, som dit rolleskifte kan give
 • Få styr på din relation til dine ”gamle” kolleger
 • Bliv klædt på til følgeskab og gennemslagskraft
 • Kend din vej til troværdighed og tillid

Form

Kurset veksler mellem teori, værktøjer, coaching, dialog, og træning. Der arbejdes meget med dilemmaer og cases. Der lægges vægt på en god kobling mellem teori og praksis, så dine nye værktøjer indarbejdes effektivt dels på selve kurset, og dels hvor de skal anvendes – nemlig på din egen arbejdsplads.

Det er muligt at få personlige coaching-sessioner med underviseren, såfremt det har interesse kontakt den kursusansvarlige vedr. tilkøb af coaching-timer.

Underviser på Sjælland

Charlotte er Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, Afsætningsøkonom fra CBS, Certificeret Coach, NLP Master og personlig coach. Charlottes specialer ligger inden for positiv psykologi, ledelses- team og organisationsudvikling samt forandringsledelse og kommunikation. Charlotte har selv mange års erfaring som leder og konsulent og er desuden en skarp formidler. Som underviser har hun skarpt fokus på at gøre stoffet nærværende og direkte brugbart til din virkelighed, hvorfor du kan forvente at blive involveret og inddraget undervejs.

Underviser i Jylland fra 2020

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset og vi er leder eller medarbejder, ved at kende os selv bedre. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Er du ny i lederrollen så se det store udvalg af kurser

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.