Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Danskundervisning - Dansk kurser på alle niveauer

International Communication A/S
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Esbjerg, Kolding, København, Odense, Vejle, Aalborg - Vis alle expander

Danskundervisning - Dansk kurser på alle niveauer

Dansk kurser på alle niveauer

Vi har et bredt udvalg af allerede tilrettelagte kurser på dansk, som normalt kan påbegyndes inden for en uge. Af vores mest populære kurser kan nævnes:

Dansk for begyndere

er en kombination af udtale, grammatik, lytteøvelser og kultur. Det kan tages som enelektioner eller i grupper. Kurset designes efter behov og ønske, og undervisningen praktiseres som et intensivt forløb eller spredt over en periode på få timer pr. gang.

Dansk for forretningsfolk

henvender sig til udlændinge som arbejder i Danmark. Kurset kan tages som enten enelektioner eller i grupper. Der udarbejdes materialer, som er målrettet for den individuelle arbejdssituation. Undervisningen praktiseres som et kort intensivt forløb på få dage eller spredt over en periode på få timer pr. gang.

Dansk for læger

er specielt udarbejdet for udenlandske læger, som arbejder i Danmark. Kurset kan tages som enten enelektioner eller i grupper. Undervisningen praktiseres som et kort intensivt forløb på få dage eller spredt over en periode på få timer pr. gang.

Brush-up dansk

er designet for dem som har behov for at genopfriske dansk, eller for dem som har behov for at forbedre sproget. Kurset kan tages i form af enelektioner eller i grupper. Undervisningen praktiseres som et kort intensivt forløb på få dage eller spredt over en periode på få timer pr. gang.

Fleksibilitet - Danskundervisning

Vi forstår, hvor vigtigt det er for vore kursister at vi er fleksible. Vi anerkender vores kursister har en travl hverdag, og underviser derfor på alle hverdage fra kl. 8.00-22.00. Herudover arrangerer vi weekendkurser. Mange af vores specialkurser udbydes desuden udenfor normal arbejdstid.

Service - Danskundervisning

International Communication sætter service i højsædet lige fra starten, hvor vi tilbyder et indledende møde. Kurset sammensættes og planlægges uden beregning. Vi tester ofte relevante medarbejders sproglige niveau på dansk.

Har du eller din virksomhed specielle ønsker - eller ønsker I yderligere informationer vedrørende vores kurser på dansk? Send en forespørgsel nedenfor.

Målgruppe

Vi udarbejder kurser for virksomheder som har specielle behov - bl.a. kan nævnes udlændinge som får job i Danmark og behøver at lære dansk og ikke mindst forståelsen af kulturen i Danmark.

Danskundervisning - International Communication

International Communication tilbyder mange forskellige kurser på dansk. Vi er kendt for vores ekspertise inden for det danske sprog, og vores instruktører / undervisere er nogle af de bedste i Danmark.

International Communication A/S

International Communication A/S

International Communication - Sprogkurser over hele landet

International Communication er en landsdækkende kommunikationsvirksomhed som har kontorer i København, Glostrup, Aarhus, Aalborg, Odense, Vejle, Esbjerg og Vejen/ Kolding. Vi  tilbyder Sprogkurser Online kurser på engelsk Skriv bedre til nettet korrekt skriftlig dansk professionel kommunication Kurser i forhandlings- og præsentationsteknik...


Læs mere og vis alle uddannelser fra International Communication A/S

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Danskundervisning - Dansk kurser på alle niveauer?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til International Communication A/S

International Communication A/S

Holmsmindevej 2, Gejsing
6600 Vejen