Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virksomheds Dansk

På job med dansk
Startdatoer
Holstebro
Kontakt for opstart 
Online
Kontakt for opstart 

Kursusbeskrivelse

VirksomhedsDansk

Tag et kursus i VirksomhedsDansk

På job med danskunderviser vi virksomhedens udenlandske medarbejdere i dansk på jobbet. Dvs., at danskundervisningen understøtter medarbejdernes daglige arbejde, således at medarbejderne bliver i stand til at kommunikere og samarbejde på dansk.

Når de udenlandske medarbejdere opnår et dansk sprogligt niveau, hvor de forstår, taler, læser og skriver dansk, øges effektiviteten og kvaliteten i det daglige arbejde.

Endvidere er et godt dansk niveau forudsætningen for medarbejdernes generelle kulturforståelse, trivsel og integration i virksomheden og i privatlivet.

Et godt dansk giver arbejdsglæde og gode kollegaer både for de udenlandske og de danske medarbejdere.

Dit udbytte og indhold på VirksomhedsDansk

Kurset vil både hjælpe virksomheden og medarbejderen og vil skabe: 

  • Bedre kommunikation

  • Bedre forståelse

  • Ingen misforståelse

  • Færre fejl

  • Færre ulykker

  • Bedre kvalitet

  • Høj effektivitet

  • Bedre indtjening

Undervisningen kan foregå på jeres virksomhed eller Nupark 51 i Holstebro. Virksomheden kan modtage undervisning, når I har tid, dvs. på alle ugens dage. Morgen, middag og aften. I bestemmer tid og sted.

Målgruppe

Undervisningen retter sig mod udenlandske medarbejdere i danske virksomheder både ufaglærte, faglærte og højtuddannede. Undervisningen tilrettelægges således at hver enkel kursist lærer mest muligt dansk på jobbet og i dagligdagen.

For at kunne gøre det, bliver hver enkel kursist nøje vurderet med henblik på at tilpasse undervisningsniveauet og tempoet. Der opstilles individuelle læringsmål, som matcher kursisternes jobfunktioner i virksomheden. Ligesom vi også lægger vægt på at lære medarbejdernes hverdagsdansk.

Mød din underviser

Kvinden bag 'På job med dansk'

Camilla Selin er seminarieuddannet folkeskolelærer på Nørre Nissum Seminarium og er uddannet på Aarhus Universitet i faget Dansk som Andetsprog for voksne og unge udlændinge.

Hun har mangeårig erfaring som sprogunderviser i dansk som andetsprog, og er indehaver af 'På job med dansk'

profilbillede

Om udbyderen

På job med dansk - lær dansk på virksomheden

Vores tilgang til undervisningen og faget Dansk som Andetsprog er, at et godt dansk niveau er forudsætningen for kursisternes generelle kulturforståelse, trivsel og integration både i deres privat liv og arbejdsliv. Derfor lægger vi meget vægt på disse elementer i...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Virksomheds Dansk
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

På job med dansk

Bachsvej 118
7500 Holstebro

Telefon: 26 28 82 10

Få information

Udfyld formularen for mere information om Virksomheds Dansk

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Aliona fra Moldova, Kursist

Når man kommer til Danmark, bliver man meget stresset og frustreret på grund af, at man skal lære det dansk sprog. Det er meget svært for en udlænding, men det er fordi man har ikke fundet den rigtige gode dansklærer.

Camilla er en super person med et stort hjerte og har meget tålmodighed. Vi studerer sammen på Messenger og det er meget behageligt når man har en familie og arbejder.

Jeg anbefaler Camilla Selin fra På job med dansk til dem som vil lære dansk sprog hurtigt og uden stress. Du taler stadig ikke dansk? Ring til Camilla!

Læs mere
Shushma Suvarna fra Indien, Kursist

Mit navn er Shushma og jeg kommer fra Indien.

Jeg får onlineundervisning hos På job med dansk i Holstebro med Camilla. Jeg har onlineundervisning med hende hver tirsdag. Hun er en effektiv, ansvarlig og fremragende lærer.

Dette kursus hjælper mig med at forberede min danske udtale og grammatik. Hun fokuserer på hvad vi mangler og hvad vi gerne vil lære mere af på dansk.

Jeg kan varmt anbefale et online- kursus hos På job med dansk.

Læs mere
Mihaela Cocoi fra Rumænien, Kursist

Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camilla.

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis. Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camilla hjalp mig. Jeg siger mange tak Camilla, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.

Læs mere