Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Varierende længde
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

TalDansk

Tag et kursus i TalDansk - Lær dansk med onlineundervisning

Ønsker du at blive undervist i bl.a. vokaler, konsonanter, rytme, dialoger talemåder, forskellige aktuelle emner, dansk kultur m.v? Så er dette kursus hos på job med dansk i TalDansk måske noget for dig!

Lær dansk med onlineundervisning

OnlineDansk er undervisning for voksne udlændinge der ønsker at lære dansk online. Onlineundervisning tilbydes både som individuel og gruppeundervisning. Onlineundervisningen foregår på Facebook, Messenger. Alt hvad du behøver er en telefon, computer og en god internetforbindelse. Første undervisningsgang er gratis, så du har mulighed for at prøve det og læreren kan se, om du er indplaceret på det rette niveau.

Udbytte og indhold på kurset TalDansk

 • Du sparer tid. Du har en travl hverdag, og har ikke mulighed for at gå på sprogskole.
 • Når som helst, hvor som helst. Du kan lære dansk i weekenden, før eller efter arbejde.
 • Fleksible undervisning. Hvis du vælger individuelt onlinekursus, kan du selv vælge, om du vil have 1, 1,5 eller 2 timer pr. undervisningsgang og hvor mange gange om ugen.
 • Effektiv undervisning. Kursisterne på holdet har samme mål og motivation
 • Korrektion og øjeblikkelig feedback. Disse kurser er individuelle eller i små grupper. Dette er en fordel, da læreren giver dig 100% opmærksomhed på at rette din udtale, grammatik eller ordforrå
 • Intensiv undervisning. Fokus på hver enkelt kursist. Små hold på max. 8 kursister.
 • Du sparer tid. Du har en travl hverdag, og har ikke mulighed for at gå på sprogskole.
 • Erfarne, faglige og engagerede lærere
 • Spændende teknologi. Få mere kendskab til og vejledning i at bruge forskellige og spændende onlineværktøjer, f.eks undervisningsvideoer på YouTube, fotos, podcasts og spændende links, og dermed få en mere varieret undervisning.
 • Gratis undervisningstime. Du har mulighed for at få en gratis undervisningstime
 • Hurtig og nem tilmelding. Du kan starte med det samme.

Dette onlinekursus er til dig, som gerne vil fokusere på korrekt udtale. Til dig, som har brug for at tale mere dansk både i privatlivet og på arbejdet.

Målgruppe

Dette onlinekursus er til dig, som gerne vil fokusere på korrekt udtale. Til dig, som har brug for at tale mere dansk både i privatlivet og på arbejdet.

Mød din underviser

Kvinden bag 'På job med dansk'

Camilla Selin er seminarieuddannet folkeskolelærer på Nørre Nissum Seminarium og er uddannet på Aarhus Universitet i faget Dansk som Andetsprog for voksne og unge udlændinge.

Hun har mangeårig erfaring som sprogunderviser i dansk som andetsprog, og er indehaver af 'På job med dansk'

På job med dansk

Pris

Prisen for kurset TalDansk er 140 kroner pr. time.

Om udbyderen

På job med dansk - lær dansk på virksomheden

Vores tilgang til undervisningen og faget Dansk som Andetsprog er, at et godt dansk niveau er forudsætningen for kursisternes generelle kulturforståelse, trivsel og integration både i deres privat liv og arbejdsliv. Derfor lægger vi meget vægt på disse elementer i...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Tal Dansk
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

På job med dansk

Bachsvej 118
7500 Holstebro

Telefon: 26 28 82 10

Få information

Udfyld formularen for mere information om Tal Dansk

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Aliona fra Moldova, Kursist

Når man kommer til Danmark, bliver man meget stresset og frustreret på grund af, at man skal lære det dansk sprog. Det er meget svært for en udlænding, men det er fordi man har ikke fundet den rigtige gode dansklærer.

Camilla er en super person med et stort hjerte og har meget tålmodighed. Vi studerer sammen på Messenger og det er meget behageligt når man har en familie og arbejder.

Jeg anbefaler Camilla Selin fra På job med dansk til dem som vil lære dansk sprog hurtigt og uden stress. Du taler stadig ikke dansk? Ring til Camilla!

Læs mere
Mihaela Cocoi fra Rumænien, Kursist

Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camilla.

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis. Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camilla hjalp mig. Jeg siger mange tak Camilla, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.

Læs mere
Shushma Suvarna fra Indien, Kursist

Mit navn er Shushma og jeg kommer fra Indien.

Jeg får onlineundervisning hos På job med dansk i Holstebro med Camilla. Jeg har onlineundervisning med hende hver tirsdag. Hun er en effektiv, ansvarlig og fremragende lærer.

Dette kursus hjælper mig med at forberede min danske udtale og grammatik. Hun fokuserer på hvad vi mangler og hvad vi gerne vil lære mere af på dansk.

Jeg kan varmt anbefale et online- kursus hos På job med dansk.

Læs mere