Viser 1-20 af 42
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 42
1
2
3

AMU kurser i IT - få de rigtige værktøjer til at løse dine opgaver

Leder du efter AMU kurser i IT? Nedenfor har vi samlet alle Office kurser og IT kurser for begyndere, der kan tages som arbejdsmarkedsuddannelser. Står du, som faglært eller ufaglært, og mangler et IT kursus, der kan give dig nye ansvarsområder og nye kompetencer, så søg og sammenlign blandt AMU kurserne. Vi håber, du finder det AMU kursus i IT, du leder efter!

Med et AMU kursus inden for IT kan du opdatere din faglige viden på et område eller tage et kursus som specialiserer dig inden for en ny type software. Der findes mange jobmuligheder inden for IT, og derfor kan du finde mange forskellige AMU kurser, der kan opkvalificere dig.

Et AMU kursus i IT giver indsigt og værktøjer

Start din IT-karriere med et AMU kursus

Der findes mange muligheder for efteruddannelse inden for IT, og med den hastighed teknologien udvikler sig, er det meget væsentligt at opdatere din viden. Du får indsigt i de nyeste software opdateringer og programmer, således at du kan skabe forandring og værdi for din virksomhed. Du har måske fået en ny arbejdsopgave, som kræver kompetencer i et bestemt program, og her kan et AMU kursus hjælpe dig.

AMU kurserne i IT kan også være mindre kurser, der specialiserer dig i eksempelvis præsentationsprogrammer eller, hvordan du laver særlige funktioner i Excel. Hvis du er i tvivl om hvilket kursus, der passer til dit behov så tag gerne kontakt til kursusudbyderen.

Hvad er et AMU kursus?

AMU er en forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelse. I vores oversigt over AMU kurser finder du et stort udvalg af efteruddannelser og voksenuddannelser med stor relevans for det private og offentlige erhvervsliv. Disse kurser har stor relevans for dig, som arbejder i både det private og det offentlige. Du skal ikke bekymre dig om din faglige baggrund, da kurserne henvender sig til både ufaglærte og faglærte.

Læs her, hvordan du får VEU godtgørelse for dit AMU kursus

Et AMU kursus er designet som en kortvarig uddannelse, der har til formål at dække kursistens behov for at erhverve sig nye kompetencer og kvalifikationer, og samtidig balancere det med de kompetencer arbejdsmarkedet efterspørger.

Dine kurser kan vælges som en del af en uddannelsesstruktur, som kan give dig merit, hvis du ønsker at tage en erhvervsuddannelse. Du kan dermed planlægge dit forløb, således at du kan komme ind på din ønskede erhvervsuddannelse, eller du kan erhverve dig nye kompetencer og bygge videre på din nuværende faglige baggrund.

Tilrettelæggelsen af AMU kurserne foregår i tæt samarbejde mellem forskellige parter på arbejdsmarkedet og ministeriet, for at sikre at kurserne er relevante for dig og arbejdsmarkedet. Samarbejdet gør at alle AMU kurser altid er opdaterede, både med henblik på teorien men også den praktiske indlæring.

Du kan også finde andre AMU kurser i dit område:

Man har udtænkt AMU kurserne for at skabe et fleksibelt arbejdsmarked ved at give dig og dine kolleger mulighed for at udvikle jeres kompetencer løbende. Nye kompetencer og personlig udvikling igennem uddannelser, som er udviklet og oprettet efter de kompetencer arbejdsmarkedet efterspørger, giver dig stærke værktøjer og gør, at du kan tilføje ny værdi til din virksomhed.

TipFå inspiration blandt vores artikler om AMU her

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier