Vis finduddannelse.dk som: Mobile
26 dage
Dansk
Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)
Fredericia, Kolding, Landsdækkende, Sønderborg, Tønder, Aabenraa
Startdato: Kontakt os for tilbud. Arrangementet afholdes i Kolding Fredericia Aabenraa Sønderborg Tønder - Landsdækkende
19.230 DKK Momsfri

Grundlæggende IT

Grundlaeggende-IT-uddannelse.jpgComputerverdenen er ikke statisk, men er og bliver mere og mere foranderlig.

Du vil få kendskab til forskellige computer-typer og deres styresystemer, hvilke programmer der er de mest anvendte og brugen af disse.Desuden vil du få en forståelse for det mest anvendte IT og den sammenhæng, som det har i f.eks. din daglige kommunikation med bank, det offentlige og andre.

Indhold

Du får grundlæggende forståelse for computerens styresystem og lærer at anvende både Word, Excel og PowerPoint. Du lærer at lave professionelle tekster og regneark, layout og opstillinger i tekster, at præsentere tal på en grafisk og visuel måde og at anvende det i forbindelse med både tekstdokumenter og præsentationer. Du arbejder med effektive søgninger på internettet og bliver fortrolig med at sende og svare på mails. Endelig lærer du at skrive med 10 fingre, så din skrivehastighed bliver forøget markant.

Udover dette it-kursus, så har vi korte digitale it-kurser i fx Excel, Word, Access og Outlook.

Eksamen og diplom

Målgruppe

Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt. Uddannelsen er udviklet til AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Undervisningsform

Undervisningsform

Kurset foregår ved at du får udleveret kursusmateriale, som kan bestå af f.eks. film, præsentationer, filer og skriftligt materiale, som er udarbejdet med henblik på, at du arbejder selvstændigt.

Tider: I alt 26 dage. Der er daglig undervisning i tiden 08.15-15.40. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

Yderligere detaljer


digitale kurser ibc

E-LÆRINGSKURSER

Dette er et e-læringskursus, hvor du selvstændigt arbejder med opgaver, tekster og videomateriale på en computer. E-læring foregår uafhængigt af et hold, derfor kan du tage kurset på de dage som passer dig. Du kan tage e-læringskurset på IBC i Aabenraa, Fredericia, Kolding, Sønderborg og Tønder. Når du tager kurset hos IBC, så er der en konsulent til stede, som kan hjælpe med spørgsmål til e-læringsplatformen.

Hvad er e-læring på ibc?

Hvad er e-læring på IBC?

Se filmen om IBC’s e-læring, som giver dig fleksibilitet til at tage kurser, når det passer dig. E-læringskurser tages i vores lokaler på IBC i Kolding, Fredericia, Sønderborg, Tønder eller Aabenraa.

Pris

Løbende optag.

Der er daglig undervisning i tiden 08.15-15.40.

IBC Innovationsfabrikken

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende IT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer