Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Microsoft

Pynt dit CV med et kursus i Microsoft office

Vil du gerne have en finpudsning af dine microsoft evner? Vil du lære om smarte genveje på din computer? Så kan du finde et Microsoft Office kursus der passer dig på denne side. 

Arbejdsmarkedet er i dag præget af, at mange arbejdspladser arbejder meget bag en computer. Af denne grund er det en fordel for de fleste at være dygtig i computerprogrammer. Særligt Microsoft Office er en stor del af mange arbejdspladsers daglige gang. Programmer så som Outlook, Excel og Word er alle brugbare redskaber for en hver organisation. Derfor vil det klart pynte på dit CV at tage et kursus på denne side. 

At vide hvordan man ser sin mail i Outlook, og hvordan man skriver et word-dokument, er ikke ensbetydende med at have godt styr på Microsoft Office. Der er nemlig mange flere funktioner gemt i programmer, som er let tilgængeligt med et kursus. 

Et kursus i Microsoft Office vil både hjælpe dig der arbejder bag en computer, dig der er jobsøgende, og dig der bruger en computer meget i dagligdagen. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen