Vis finduddannelse.dk som: Mobile
27 dage
Dansk
Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)
Fredericia, Kolding, Landsdækkende, Sønderborg, Tønder, Aabenraa
Startdato: Kontakt os for tilbud. Arrangementet afholdes i Kolding Fredericia Aabenraa Sønderborg Tønder - Landsdækkende
19.957 DKK Momsfri

IT på øvet niveau

Grafisk-uddannelse.jpg

Opgradér dine kompetencer med det mål at blive virksomhedens professionelle bruger af relevante IT-værktøjer og blive bedre til skabe mere effektive procedurer. Forløbet tilgodeser både dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Indhold

På dette forløb kommer du gennem de øvede funktioner inden for tekstbehandling og regneark. Dvs. du har i forvejen et grundlæggende kendskab til disse områder.

Derudover lærer du at arbejde med og oprette databaser samt at lave simple hjemmesider. Sidst men ikke mindst arbejder du med integrationen af de forskellige it programmer.

Udover dette it-kursus, så har vi korte digitale it-kurser i fx Excel, Word, Access og Outlook.

Eksamen og diplom

Målgruppe

Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt. Uddannelsen er udviklet til AMU-målgruppen dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Undervisningsform

Undervisningsform

Kurset foregår ved at du får udleveret kursusmateriale, som kan bestå af f.eks. film, præsentationer, filerog skriftligt materiale, som er udarbejdet med henblik på, at du arbejder selvstændigt.

Tider

I alt 30 dage. Der er daglig undervisning i tiden 08.15-15.40. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

Yderligere detaljer


digitale kurser ibc

E-LÆRINGSKURSER

Dette er et e-læringskursus, hvor du selvstændigt arbejder med opgaver, tekster og videomateriale på en computer. E-læring foregår uafhængigt af et hold, derfor kan du tage kurset på de dage som passer dig. Du kan tage e-læringskurset på IBC i Aabenraa, Fredericia, Kolding, Sønderborg og Tønder. Når du tager kurset hos IBC, så er der en konsulent til stede, som kan hjælpe med spørgsmål til e-læringsplatformen.

Hvad er e-læring på ibc?

Hvad er e-læring på IBC?

Se filmen om IBC’s e-læring, som giver dig fleksibilitet til at tage kurser, når det passer dig. E-læringskurser tages i vores lokaler på IBC i Kolding, Fredericia, Sønderborg, Tønder eller Aabenraa.

IBC Innovationsfabrikken

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinformation til IBC Kurser - International Business College

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding


Få information

Udfyld formularen for mere information om IT på øvet niveau

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer