Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-4 af 4
 

AMU kurser i Randers - erhvervsrettede og på højt fagligt niveau

I Randers kan du tage en række arbejdsmarkedsuddannelser (AMU). Et amukursus kunne f.eks. føre til et kørekort til bus eller et svejsekursus.

Arbejdsmarkedsuddannelserne er for både den ufaglærte og den faglærte, så der er også et kursus til dig. Vi håber, du finder det AMU kursus i Randers, som du leder efter.

Der findes en lang række muligheder, når du leder efter et AMU kursus. Den brede vifte af kurser retter sig ikke kun mod dig med en bestemt erhvervsuddannelse. Et AMU kursus er for både faglærte og ufaglærte, og kurserne giver dig anerkendte kompetencer rettet mod erhvervslivet.

Der findes AMU kurser for alle der ønsker at udvikle sig

Hvad er et AMU kursus?

AMU er en forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelse. I kategorien arbejdsmarkedsuddannelser finder du et stort udvalg af voksenuddannelser og efteruddannelser. Disse kurser har stor relevans for både den private og det offentlige sektor. Der findes kurser for både den faglærte og den ufaglærte, således at alle kan tage et relevant kursus.

Læs om, hvordan du får VEU godtgørelse for dit AMU kursus

Et AMU kursus er designet som en kortvarende uddannelse, der har til formål at dække kursistens behov for at erhverve sig nye kompetencer og kvalifikationer og samtidig balancere det med de kompetencer, arbejdsmarkedet efterspørger. Du kan vælge dine kurser som en del af en uddannelsesstruktur, der kan give dig merit i forbindelse med et ønske om at tage en erhvervsuddannelse. Du har hermed muligheden for at tilrettelægge dit forløb, så du kan komme ind på den erhvervsuddannelse, du ønsker, eller du kan tilegne dig nye kompetencer og bygge videre på dit nuværende faglige niveau.

Det er ministeriet og forskellige parter på arbejdsmarkedet, der designer og tilrettelægger AMU kurserne, således at du får relevante kurser som er efterspurgte på arbejdsmarkedet. Dette samarbejde gør at alle AMU kurser altid er opdaterede fagligt men også på den praktiske indlæring.

Du kan også finde AMU kurser i andre områder:

Man har udtænkt AMU kurserne for at skabe et fleksibelt arbejdsmarked ved at give dig og dine kolleger mulighed for at udvikle jeres kompetencer løbende. Nye kompetencer og personlig udvikling igennem uddannelser som er designet og oprettet efter de kompetencer arbejdsmarkedet efterspørger, giver dig stærke værktøjer og gør, at du kan tilføje ny værdi til din virksomhed.

Er du klar til et AMU kursus? Få individuel kompetencevurdering

Du kan starte din vandring gennem AMU kurserne ved at gennemføre kurset Individuel Kompetencevurdering (IKV i AMU). Formålet med kurset er at vurdere og anerkende dine realkompetencer, så du kan få fastlagt den bedste plan eller eventuelt tilpasse den inden for AMU's rammer. 

Inden du starter på dit AMU kursus, får du et tilbud om vurdering af din færdigheder. Formålet er at lave en vurdering af dine basale færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik. Dette tilbydes for at sikre, at du er helt klar til det faglige niveau på kurserne og i sidste ende sikre, at kurserne kan holde dette niveau. Skulle du have behov for det, kan du modtage vejledning i, hvilke kurser der kan hjælpe dig til stærkere basale færdigheder. 

TipFå inspiration blandt vores artikler om AMU her.

Kursusbevis

Ved et velafsluttet AMU kursus får du et kursusbevis, som du kan bruge til at få anerkendelse for dine kompetencer hos din arbejdsgiver eller kommende arbejdsgivere. Beviset er en anerkendelse af de kompetencer, du har erhvervet dig på kurset og følger dig i din videre karriere.

Når du vælger dit AMU kursus, skal du være opmærksom på, hvor du søger og hvor længe kurset varer. Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne dit kursussted. Det er vigtigt at bemærke, at de individuelle uddannelsessteder fastsætter selv antallet af uddannelsespladser på AMU kurserne, inden for de rammer ministeriet opstiller.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste