Viser 1-20 af 287
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 287
1
2
3
4
...
15

AMU kursus i København - kickstart din personlige og faglige udvikling

AMU kurser i København afholdes af tekniske skoler, handelsskoler og brancheskoler fordelt over hele Storkøbenhavn. Få nye kompetencer med et AMU kursus og skab ny værdi for din virksomhed. AMU kurser er for alle, både faglærte og ufaglærte og tilbyder en lang række erhvervsrelevante kurser. På finduddannelse.dk kan du finde AMU kurser i og omkring København.

Hvis du vælger et AMU kursus i København, har du mange muligheder. AMU kurser retter sig både mod faglærte og ufaglærte, så du behøver ikke en bestemt erhvervsuddannelse for at være kvalificeret. Kurserne er skræddersyet til at møde efterspørgslen på arbejdsmarkedet og giver dig derfor anerkendte værktøjer og kompetencer.

Få stærke værktøjer med fra et AMU kursus

Hvad er et AMU kursus - og er det noget for mig?

AMU er en forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelse. Arbejdsmarkedsuddannelserne har et stort udvalg af voksenuddannelser og efteruddannelser, som er relevante for både det offentlige og det private erhvervsliv. Din faglige baggrund er ikke i spil for at kvalificere dig til et AMU kursus, da disse kurser er rettet mod både faglærte og ufaglærte.

AMU kurser er kortvarige uddannelser, som har til formål at dække det behov ufaglærte og faglærte har for at erhverve sig nye kompetencer og kvalifikationer og opveje det med arbejdsmarkedets efterspørgsel. Du kan tage et AMU kursus i København som en del af en uddannelsesstruktur, der giver anerkendte kompetencer i erhvervslivet, og som kan give dig merit til visse erhvervsuddannelser. Hermed kan du erhverve dig kompetencer samt muligheden for at komme ind på den erhvervsuddannelse, du ønsker, eller bare bygge oven på den faglige baggrund du har.

Læs om, hvordan du får VEU godtgørelse for dit AMU kursus

AMU kurserne er designet og tilrettelagt i tæt samarbejde mellem arbejdsmarkedets parter og ministeriet for sikre dig de mest relevante uddannelser i København. Samarbejdet gør, at alle AMU kurser altid er opdaterede, både med henblik på teorien men også den praktiske indlæring.

Du kan også finde AMU kurser i dit område:

AMU kurserne er designet med det formål at skabe et fleksibelt arbejdsmarked. Dette gøres ved, at du og dine kolleger får muligheden for at udvikle jeres kompetencer løbende. Du får nye kompetencer og personlig udvikling, som er efterspurgt på arbejdsmarkedet og du kan tilføre ny værdi til din virksomhed.

Hvem har ret til AMU kurser?

Som udgangspunkt er AMU kurser målrettet ufaglærte og faglærte, som har et behov for at vedligeholde og/eller videreudvikle deres erhvervsrettede kompetencer gennem uddannelse. Ønsker du at deltage i AMU op ordinære vilkår, kan du således ikke have en videregående uddannelse. 

Fokus på din personlige udvikling - individuel kompetencevurdering

Du kan starte med at gennemføre programmet Individuel Kompetencevurdering (IKV i AMU). Dette forløb har det formål at anerkende og vurdere dine realkompetencer, så du kan få den rette uddannelse planlagt og tilpasset inden for de rammer AMU agerer.

Ved tilmelding til et AMU kursus får du et tilbud om vurdering af dine basis færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik. Dette bliver tilbudt for at sikre, at alle deltagerne på kurset har den faglige basis på plads, således at alle er klar til et højere fagligt niveau. Hvis der er behov for det, kan du få vejledning i, hvilke kurser der kan hjælpe dig til at styrke din faglige basis.

Tip: Få inspiration blandt vores artikler om AMU her

Eksamensbevis - du får et bevis på dine kompetencer

Ved afsluttet AMU kursus, får du tildelt et kursusbevis som du kan bruge i din videre karriere. Dette er et eksamensbevis, som viser, at du har erhvervet dig de kompetencer kurset tilbyder.

Når du vælger dit AMU kursus, skal du være opmærksom på, hvor du søger og hvor længe kurset varer. Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne dit kursussted. Det er vigtigt at bemærke, at de individuelle uddannelsessteder fastsætter selv antallet af uddannelsespladser på AMU kurserne, inden for de rammer ministeriet opstiller.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen