Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

Leder du efter et AMU kursus i Herning?

I Herning kan du finde mange muligheder for at tage et eller flere AMU kurser. Du skal ikke tænke på din faglige baggrund, da du kan finde AMU kurser for både faglærte og ufaglærte. Kurserne er designet, så dine faglige behov bliver opfyldt og giver dig værktøjer og kompetencer, som er anerkendte og rettet mod det danske erhvervsliv. 

På finduddannelse.dk  kan du søge og sammenligne blandt AMU kurser i Herning. Du kan blandt andet blive lastbil- og buschauffør, ligesom du kan finde efteruddannelser for chauffører, der kan tages i AMU-regi. Der findes mange spændende kurser og efteruddannelser, som kan give dig nye værktøjer og udfordringer i dit arbejdsliv. Vi håber du finder den arbejdsmarkedsuddannelse, du leder efter!

Få nye kompetencer med et AMU kursus

Hvad er et AMU kursus?

AMU er en forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelse. Inden for arbejdsmarkedsuddannelser findes der et stort udvalg voksenuddannelser og efteruddannelser. Disse kurser har stor relevans for dig, som arbejder i både det private og det offentlige. Du skal ikke bekymre dig om din faglige baggrund, da kurserne henvender sig til både ufaglærte og faglærte.

Læs om, hvordan du får VEU godtgørelse for dit AMU kursus

Et AMU kursus er designet som en kortvarende uddannelse, der har til formål at dække kursistens behov for at erhverve sig nye kompetencer og kvalifikationer og samtidig balancere det med de kompetencer arbejdsmarkedet efterspørger. Dine kurser kan vælges som en del af en uddannelsesstruktur, som kan give dig merit, hvis du ønsker at tage en erhvervsuddannelse. Således kan du planlægge dit forløb, så du kan komme ind på din ønskede erhvervsuddannelse, eller du kan erhverve dig nye kompetencer og bygge videre på din nuværende faglige baggrund.

Tilrettelæggelsen af AMU kurserne foregår i tæt samarbejde mellem forskellige parter på arbejdsmarkedet og ministeriet for at sikre, at kurserne er relevante for dig og arbejdsmarkedet. Samarbejdet gør, at alle AMU kurser altid er opdaterede, både med henblik på teorien men også den praktiske indlæring.

Du kan også finde AMU kurser i dit område:

Man har udtænkt AMU kurserne for at skabe et fleksibelt arbejdsmarked, ved at give dig og dine kolleger mulighed for at udvikle jeres kompetencer løbende. Nye kompetencer og personlig udvikling igennem uddannelser som er udviklet og oprettet efter de kompetencer arbejdsmarkedet efterspørger, giver dig stærke værktøjer og gør at du kan tilføje ny værdi til din virksomhed.

Få den rigtige plan - individuel kompetencevurdering

Du har mulighed for at starte din færd igennem AMU kurserne ved at gennemgå programmet Individuel Kompetencevurdering (IKV i AMU). På dette kursus bliver dine realkompetencer vurderet og anerkendt, således at du kan planlægge og tilpasse din uddannelse bedst muligt inden for AMU's rammer. 

Når du deltager på et AMU kursus, får du et tilbud om at få en vurdering af din basale færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik. Dette bliver tilbudt for at sikre et højt fagligt niveau på kurserne, og dermed at alle deltagerne er klar til dette niveau. Hvis der er behov for det, kan du modtage vejledning således, at du kan tage de korrekte kurser til at styrke dit faglige basisniveau.

Tip: Få inspiration blandt vores artikler om AMU her

Bevis på dine kompetencer

Når du har afsluttet dit AMU kursus, får du et kursusbevis som følger dig videre i din karriere. Det er at betragte som et eksamensbevis og et bevis på, at du besidder de kompetencer, som kurset tilbyder.

Når du vælger dit AMU kursus, skal du være opmærksom på, hvor du søger og hvor længe kurset varer. Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne dit kursussted. Det er vigtigt at bemærke, at de individuelle uddannelsessteder fastsætter selv antallet af uddannelsespladser på AMU kurserne, inden for de rammer ministeriet opstiller.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen