Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-12 af 12
 

Find dit AMU kursus i Århus - nye kompetencer for alle

Der findes mange muligheder hvis du leder efter et AMU kursus i Århus. Din erhvervsmæssige baggrund har ikke den store betydning, da der findes AMU kurser for både faglærte og ufaglærte. Kursernes forløb er tilrettelagt efter dine behov og de giver dig anerkendte værktøjer og kvalifikationer rettet mod erhvervslivet.

Du finde det helt rigtige AMU kursus for dig i Århus

Det findes et stort antal af Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), som kan tages på handelsskoler, fagskoler og tekniske skoler. I Århus kan du blandt andet finde amukurser indenfor: Økonomi, salg, ledelse og transport. Dvs. er du f.eks. chauffør og leder efter en efteruddannelse i vogntog, så kig i listen ovenfor. Vi håber, du finder det amukursus du leder efter.

Hvad er et AMU kursus?

AMU er en forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelse. I kategorien arbejdsmarkedsuddannelser finder du et stort udvalg af efteruddannelser og voksenuddannelser, med stor relevans for det private og offentlige erhvervsliv. Du behøver ikke en specifik faglig baggrund for at kvalificere dig til et AMU kursus, idet disse kurser er rettet mod både faglærte og ufaglærte.

AMU kurser er kortvarende uddannelser, som har til formål at dække det behov ufaglærte og faglærte har for at erhverve sig nye kompetencer og kvalifikationer, og balancere det med arbejdsmarkedets efterspørgsel. Du kan planlægge en uddannelsesstruktur og tage de AMU kurser i Århus du har behov for. Dermed kan du vælge de kurser, der kan give dig merit i forbindelse med en erhvervsuddannelse. Således har du mulighed for at komme ind på den erhvervsuddannelse du ønsker, eller du kan erhverve dig kompetencer og bygge videre på din faglige baggrund.

Læs om, hvordan du får VEU godtgørelse for dit AMU kursus

Tilrettelæggelsen af AMU kurserne foregår i tæt samarbejde mellem forskellige parter på arbejdsmarkedet og ministeriet, for at sikre at kurserne er relevante for dig og arbejdsmarkedet. Samarbejdet gør at alle AMU kurser altid er opdaterede, både med henblik på teorien men også den praktiske indlæring.

Bor du i Hovedstaden?

AMU kurserne er designet med det formål at skabe et fleksibelt arbejdsmarked. Dette gøres ved at du og dine kolleger får muligheden for at udvikle jeres kompetencer løbende. Du får nye kompetencer og personlig udvikling, som er efterspurgt på arbejdsmarkedet og du kan tilføre ny værdi til din virksomhed.

Få den rigtige plan for din uddannelse - individuel kompetencevurdering

Før du begynder på dit drømmekursus, kan det være en fordel at gennemføre programmet Individuel Kompetenceudvikling (IKV i AMU). På dette kursus bliver dine realkompetencer vurderet og anerkendt, således at du kan planlægge og tilpasse din uddannelse bedst muligt inden for AMU's rammer.

Når du tilmelder dig et AMU kursus, får du et tilbud om at få dine basis færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik vurderet. Dette bliver tilbudt for at sikre et højt fagligt niveau på kurserne, og dermed at alle deltagerne er klar til dette niveau. Såfremt du skulle have behov for vejledning tilbydes dette også, så du finder de kurser som kan styrke din faglige basis. 

Eksamen - afsluttende diplom

Ved afsluttet AMU kursus, får du tildelt et kursusbevis som du kan bruge i din videre karriere. Dette er et eksamensbevis, som således viser at du har erhvervet dig de kompetencer kurset tilbyder.

Når du vælger dit AMU kursus, skal du være opmærksom på hvor du søger og hvor længe kurset varer. Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne dit kursussted. Det er vigtigt at bemærke, at de individuelle uddannelsessteder fastsætter selv antallet af uddannelsespladser på AMU kurserne, inden for de rammer ministeriet opstiller.

Tip: Få inspiration blandt vores artikler om AMU her

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Morten Sandvad Jensen, Midttrafik

"På kurset har jeg lært at forstå mekanismerne i en samtale, hvor modparten er utilfreds eller vred, og jeg har fået redskaber til at håndtere situationen, når der opstår en konflikt. Hvis modparten fx bliver personlig, så ved jeg, at vi er på vej op ad konflikttrappen, og jeg ved, hvordan vi kommer ned igen."

Læs mere
Jorge Garibaldi, underviser posi...

“Det handler i høj grad om, hvordan vi tænker og føler om os selv. Der findes en masse forskellige videnskabelige undersøgelser om, hvordan vores perception af os selv skaber vores virkelighed”

Læs mere
Lisel Víum Richter, indkøbsassis...

"Det har været et rigtig godt kursus, og det er rart, at holdet er så lille, at vi har tid til at vende problemstillinger fra hver enkelt deltagers virkelighed. Det giver værdi, fordi jeg kan gå hjem og bruge redskaberne på mine egne udfordringer."

Læs mere
David Møller Vakili, kursist

"Jeg er glad for både kurset og for vores underviser, Henrik. Han er god til at holde emnerne på et niveau, så alle kan være med. Vi er en blandet flok kursister. Nogle har siddet med regnskab i mange år og skal have det repeteret. Nogle har mindre erfaring, og så er der dem, der er helt nye. Men alle får noget ud af det."

Læs mere