Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jobrelateret engelsk - Online

Udviklingscenter Syd
Kontakt for information
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Engelsk - Et globalt sprog

Vi downloader, går i infight og udvikler knowhow. Vi tweeter og styler – og har måske endda en personlig coach. Engelsk findes allerede som en indgroet del af det danske sprog. Engelsk er et verdenssprog, som i dag tales og bruges stort set alle steder – og som du derfor ikke kan undgå at komme i berøring med. Hverken på jobbet eller privat. Hverken når det gælder business eller pleasure. Tag kurset Jobrelateret engelsk - online.

Dit udbytte af kurset

Du lærer at anvende engelsk i typiske og basale kommunikative situationer, hvilket sætter dig i stand til at udføre daglige arbejdsfunktioner med anvendelse af engelsk, og du bliver i stand til at anvende engelsk på et basalt niveau. Efter kurset kan du anvende engelsk i typiske og basale kommunikative situationer, som hjælper dig i udførelsen af daglige arbejdsfunktioner med anvendelse af engelsk.

Kursusforløb

Kurset løber over5 dage og er online.

Målgruppe

Kurset Jobrelateret engelsk - online er udviklet til dig, der er faglært eller ufaglært, og som ønsker at kunne bruge engelsk i forhold til dine arbejdsopgaver

Pris

Prisen for kurset Jobrelateret engelsk - online er 940 kroner, og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 2.639 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Jobrelateret engelsk - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: