Kursus
Ingen anmeldelser

Mentor

Dansk NLP Institut, i København
Længde
2 dage
Pris
3.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
21 august, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
3.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
21 august, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

21 august, 2023

  • Holdundervisning
  • København

11 december, 2023

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Mentor

Mentorkursus

Har du erfaring og faglige kompetencer som andre skal have glæde af? Få styrket dine formidlingsmæssige kompetencer på vores næste mentorkursus i København.

Dit udbytte med kurset

Mentor uddannelsen giver dig en faglig indsigt i, hvordan man som mentor er med til at udvikle sin mentees kompetencer, og hvordan man bedst muligt kan videregive de professionelle og personlige redskaber, man har med sig, til andre. På uddannelsen får du en specifik fagindsigt i rollen som mentor gennem teoretiske oplæg, drøftelse i plenum og gruppeøvelser. 

Mentor kursets formål er at videregive professionelle redskaber til at skabe optimale relationer. Kurset fremlægger kommunikative værktøjer, der er effektive og målrettede.

Endvidere præsenteres midler til at skabe og fastholde dialoger med henblik på at løse givne udfordringer. Der sættes fokus på udfordringer, som skaber kreativitet og konfliktløsning gennem mentoring. Endelig fokuseres der på individuel optimering af strategier i en mentorrolle.

Mentorkursets indhold og betydning

En mentor er typisk en leder eller erfaren medarbejder, der støtter en mindre erfaren medarbejder (en mentee), med dennes personlige og faglige udvikling fx. i en virksomhed.

En mentor skal altid forholde sig neutralt i forhold til sin mentee, således denne udvikles fra et objektivt synspunkt. En mentor skal forholde sig lyttende og spørgende, men kan også sagtens være konstruktiv over for sin mentee.

Som mentor bidrager du med forskellige værktøjer, som din mentee endnu ikke har set mulige, hvilket gør denne i stand til at gennemføre handlingsplaner og nå nogle mål, som endnu ikke har være åbenlyse.

Målgruppe

Vores mentoruddannelse i København henvender sig til alle, der har brug for redskaber i en formidlingsproces, hvor fagspecifik viden og erfaringer er grundlaget for udvikling af kompetencer hos andre.

Kurset henvender sig til fagkompetente deltagere, der har behov for at lære, hvordan der skabes en tillidsfuld relation, professionel formidling af egne indsigter gennem dialog med et effektivt resultat.

Kurset er netop til dig, som gerne vil bidrage med din viden og hjælpe andre med at se nye vinkler på sine opgaver samt gennemføre og dermed nå sine mål.

Video

Pris

Kurset koster 3.999 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mentor
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Dansk NLP Institut
Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret