Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lead Auditor ISO 14001

Glaesel HSEQ Management
5 dage
Deltid
Åben uddannelse
Oplyses senere
Startdato: Kontakt for startinformation - Oplyses senere
24.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Lead Auditor Miljøledelse ISO 14001:2015

Kurset gennemgår grundigt ISO 14001:2015 standarden og med den som udgangspunkt, vil du få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditorrolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen. Der vil være noget forberedelse udover den planlagte kursustidsplan.

Dit udbytte

Du kan selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat. Desuden giver kurset dig mulighed for at blive registreret IEMA Environmental Auditor hos IEMA (The Institute of Environmental Management & Assessment) og de kursusdeltagere der består kurset (den løbende bedømmelse og skriftlige eksamen) bliver tildelt et certifikat (Certificate of Succesful Completion) med IEMA-logo.

IRCA Registrering

Vi bliver ofte spurgt, hvorfor vores kurser ikke er registreret hos IRCA eller registreret i henhold til andre ordninger for den sags skyld. Det enkle svar er, at vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle at registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en hel bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?

I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og kombinerer dette med 20 års erfaring i auditarbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelses standarder. Dette er vores Brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning idenfor området I kan finde.

Målgruppe

Kurset henvender sig til:

  • Miljø- og arbejdsmiljøansvarlige
  • Ledere
  • Auditorer
  • Personer, som arbejder med miljø- og arbejdsmiljøledelse inden for industri, service og byggeri, som ønsker en grundig og kompetencegivende uddannelse indenfor auditering af miljøledelsessystemer.

Minimum antal deltagere: 7 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Pris

Prisen for dette kursus er: 24.500 kr. ekskl. moms. 

Alle vore kurser afholdes også som firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.

Om udbyderen

Glaesel HSEQ Management

Glaesel Akademi

Glaesel Akademi tilbyder kurser indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitet. Vi hjælper organisationer med at øge deres ydeevne gennem brug af ledelsessystemer og forretnings excellence. Vi tilbyder rådgivning, træning og auditering. Glaesel HSEQ Management arbejder på hele kloden for at hjælpe...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Glaesel HSEQ Management

Landlystvej 1
7000 Fredericia

Telefon: +45 86 511 775
www.glaesel-hseq.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Lead Auditor ISO 14001

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.