ISO-9001 kursus

Kvalitetetsledelse

Få overblik over de forskellige muligheder for et ISO-9001 kursus, der klæder dig på som lead auditor eller intern auditor. Et kvalitetsstyringssystem er en vigtig faktor for succes i organisationen, og især ledelseskvalitet.
Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

Uddybende information om ISO-9001 kursus

ISO 9001 er en international standard indenfor kvalitetsledelse og generel organisatorisk kvalitetsstyring. Over en million uafhængige organisationer  verden over er ISO-9001 certificerede, hvilket gør det til en af de mest brugte internationale ledelses værktøjer, der eksistere i dag.

iso-9001kursus

ISO 9001 er verdens mest udbredte certifikat og de af de mest udbredte ledelsesmodeller. Grundideen bag er filosofien omkring den løbende forbedring. En ISO-9001 certificering giver et pålideligt bevis for, at organisationen er kundeorienteret og har arbejder systematisk med kvalitetsforbedring.

Med et ISO-9001 kursus, får du et fantastisk værktøj for erhvervslivet, idet at man gennem certificeringen kan påvise at man har processer og lederudvikling der kan styre og garantere ensartede produkter, der alle lever op til en vis standard. 

Efteruddannelse inden for ISO 9001 intern revision kan også være nyttigt for virksomheder, der ikke har et certificeret kvalitetssystem.

ISO-9001 og intern revision

Intern revision er en vigtig del af kvalitetsstyringssystemet og anvendes som et konkret organisatorisk udviklingsværktøj. Intern revision kan sikre funktionalitet og effektivitet.

ISO-9001 standarderne bliver hele tiden fornyet. Det er derfor vigtigt at holde sig opdateret med efteruddannelse. Der kommer en stor ændring i ISO 9001 standarden i 2015. Hav derfor altid styr på ændringer i ISO 9001, og hvordan ændringen vil have indflydelse på din organisation.

Kvalitetsledelse og kvalitetsstyring 

Kvalitetsledelse og styring sikre at en organisations produkt og service er konsistent. Den har fire hovedpunkter:

  • Kvalitetsplanlægning
  • Kvalitetskontrol
  • Kvalitetetssikring
  • Kvalitetetsforbedring 

Kvalitetsledelse fokuserer ikke bare på kvaliteten af produktet og servicen, men også på måden man opnår dem på. Derfor bruges kvalitetetssikring og kontrol  derfor både på produkter som processer til måden at opnår store konsistent kvalitet. 

ISO-9001 kursus er ikke bare et kursus

Indholdet af de forskellige uddannelser og kurser på området er meget forskellig.  Nogle tilbud har en grundlæggende gennemgang af ISO-9001 standarden, hvor andre giver dig indføring som lead auditor eller intern auditor. Kig på de forskellige tilbud og vælg det bedst egnede ISO-9001 kursus til dig og dit firma.

Du kan også finde andre auditor-kurser her. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen