Filtrer efter
Miljø og kvalitetssikring
Uddannelsestype
København
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-16 af 16
Annoncer

Andre steder

Reportager indenfor Miljø og kvalitetssikring

AU i Energiteknologi er fremtiden!

DTU

Tag din uddannelse i miljø og kvalitetssikring i København

Du kan her på siden finde en oversigt over de uddannelser i miljø og kvalitetssikring, som du kan tage i København. FInd bl.a. audit kurser og ISO kurser, der ruster til at opnå de certificeringer, der er nødvendige for din organisations vækst og måske endda eksistensberettigelse. Du kan også vælge selv at uddanne dig til Lead Auditor? Hvad enten du er på udkig efter populære kurser som f.eks. et ISO 9001 kursus, eller du ønsker en mere generel uddannelse i miljø og kvalitetssikring i København, kan du finde det på denne side.

Miljø og kvalitetssikring - uddannelse og certificeringer på området

Det har i årtier været tradition i Danmark, at man løbende sikrer og forbedrer kvaliteten i forhold til produkter og ydelser såvel som processer. Arbejdet med dette skal foregå uden at gå ud over medarbejdernes trivsel i organisationerne samt omgivelserne og miljøet generelt. Vil du være med til at sikre denne kvalitet? Så er en uddannelse i miljø og kvalitetssikring i København noget for dig!

Med en uddannelse på området for miljø og kvalitetssikring får du indblik i emner såsom:

  • Arbejdssikkerhed
  • Kvalitetsstyring
  • Miljø
  • Kvalitetskontrol
  • Arbejdsmiljø

Hvor kan du tage din miljø og kvalitetssikring uddannelse?

Der findes en lang række udbydere af kurser og uddannelse i miljø og kvalitetssikring. Populære steder at tage kurser på området er udover København:

Du kan også se en samlet oversigt over uddannelser i miljø og kvalitetssikring her.

Kort om kvalitetssikring

Når man taler om kvalitetssikring, omhandler det typisk teknikker og metoder for, hvordan din organisation skal styre, lede og udvikle den gennemgående kvalitet i forhold til dennes aktiviteter. Disse teknikker samles ofte under begrebet kvalitetsteknik. Kvalitetsteknik er en fælles betegnelse på de redskaber, metoder og teorier, der er med til at afdække, hvordan produktions- eller servicevirksomheder opnår en høj kvalitet på produkter såvel som processer.

Fokus på miljø og kvalitetsledelse

Det er efterhånden normalt, at organisationer har en miljøpolitik og gennem forskellige tiltag arbejder med at forbedre deres indvirkning på miljøet, lokalt og globalt. Med en miljøuddannelse bliver du rustet med viden og værktøjer inden for dette område.

En uddannelse i miljø indebærer eksempelvis:

  • Tolkning af sikkerhedsinformation
  • Kemikalier og kemikaliehåndtering
  • Lovkrav og bestemmelser
  • Miljørisikobedømmelser

Du kan finde uddannelser som disse i København. Læs mere i oversigten ovenfor og tag kontakt direkte til udbyderen, som så vender tilbage til dig med mere information.

Organisationer og ISO

En ISO certificering bygger på en række opstillede ISO standarder, der er ens på globalt plan. Når certificeringen er opnået, viser din arbejdsplads til omverdenen, at den lever op til de internationale standarder på området. ISO certificeringer findes inden for mange forskellige områder så som IT, arbejdsmiljø, produktion og miljø. Du kan finde en bred vifte af ISO kurser, du kan tage i København. Se mere i oversigten på denne side.

ISO 9001 - Lead Auditor

ISO standarden 9001 er især relevant for produktionsvirksomheder. Den omhandler planlægning, gennemførelse og afrapportering audits af kvalitetsstyringssystemer og er en Lead Auditor uddannelse. ISO 9001 certificeringen er internationalt anerkendt, og med dette kan du lede et team af auditorer.