Kursus
Ingen anmeldelser

Hundekranio Terapeut (KynoKranio®)

RieRavn®– Etik og naturlig adfærd, i Jylland (+1 lokationer)
Længde
Ca. 6 - 9 måneder
Næste startdato
9 august, 2023 Se detaljer
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Ca. 6 - 9 måneder
Næste startdato
9 august, 2023 Se detaljer
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Vil du vide mere?

Startdato

1 tilgængelig startdato

9 august, 2023

  • Holdundervisning
  • Jylland

Kursusbeskrivelse

Hundekranio

Hundekranio Terapeut (KynoKranio®)

Vi har siden 2002 uddannet hundeadfærdsinstruktører og hundeadfærdsspecialister til at kunne varetage problemer mellem hunde og deres ejere samt forebygge og løse problemer vha. individuelle træningsplaner og oplysning om hundens behov, sprog og adfærd. Da vi finder det vigtigt med en personlig kontakt og vejledning af den enkelte studerende/kursist, har vi valgt kun at udbyde vores uddannelses- og kursusforløb som deciderede skoleforløb, hvor man møder fysisk på skolen og modtager personlig undervisning af professionelle undervisere.

I løbet af et forløb opstår der mange spørgsmål, og vi finder det af stor betydning, at den studerende får en korrekt og individuel vejledning. Det er vores erfaring fra de omkring 20 år, vi har uddannet elever, at der i løbet af uddannelsesforløbet også sker en stor personlig udvikling. Vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde forløbene i koncentreret udgave, så de strækker sig over kortere tid, eller tilbyde uddannelse online.

Som noget nyt kan vi fra august 2019 tilbyde et 8 mdr. undervisningsforløb til eksamineret hundekraniosakral terapeut KynoKranio® Terapeut. Uddannelsen består af 6 moduler: 3 grundmoduler og 3 specifikke kraniosakral moduler.

Pris

Betalingsbetingelser

Tilmeldingsgebyr på kr. 1000,- (CHR.) / kr. 1000,- (KBH.)

Startgebyr på kr. 6750,- (CHR.) / kr. 7250,- (KBH.)

Derefter 5 månedlige afdrag på kr. 2650,- (CHR.) / kr. 2950,- (KBH.)

I alt ca. kr. 21 000,- (CHR.) / kr. 23 000,- (KBH.) Der tages forbehold for generelle prisstigninger.

Betaling forud hver den 1. i måneden. Såfremt eleven er bagud med betaling af en rate, er uddannelsesstedet berettiget til at afbryde elevens uddannelsesforløb, ligesom der ikke kan indstilles til eksamen.

Ved afbrydelse af uddannelsesforløbet tilbageholdes opstartsgebyr. Tilmeldingsgebyret går bl.a. til dækning af administrative opgaver ifm. elevens tilmelding og refunderes derfor ikke – tilmelding er bindende.

Opstart af hold: Som udgangspunkt starter nye basishold i august (CHR) eller januar (KBH) med de første 3  moduler. Specifikke KynoKranio® moduler starter i januar (CHR) eller august (KBH).

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Hundekranio Terapeut (KynoKranio®)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
RieRavn®– Etik og naturlig adfærd
Avnøvej 69
6100 Haderslev

RieRavn®– Etik og naturlig adfærd

Vi er et topprofessionelt team med mange års erfaring. Både inden for træning, adfærdsrådgivning, ernæring og alternativ behandling har vi kompetencer til at hjælpe dig og din hund. Siden 2000 har vi trænet ejere og familiehunde i at få en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret