EXPERO

i Silkeborg (+ 3 lokationer)
Få mere information om udbyderen

EXPERO

EXPERO - Specialister i at drifte og servicere CTS-, varme og ventilationsanlæg.

Fokus på energispild og indeklima

Vi lever i en tid, hvor der er stort fokus på energispild, og hvor især energiforbruget fra erhvervsbygninger er i søgelyset. Dette fokus er i EXPEROs øjne rigtig positivt, da der både er mange ressourcer at spare til gavn for miljøet og samtidig også rigtig mange penge at spare, hvilket kommer virksomhedens bundlinje til gavn.

Hemmeligheden til et lavere energiforbrug og forbedret indeklima er, efter vores overbevisning, at have værdiskabelse i fokus i hele bygningens levetid. 


Dette fokus starter allerede i projekteringsfasen, altså ved de første tanker og ønsker om en bygning.
Derefter er det afgørende at sikre at disse tanker og ønsker også bliver imødekommet i byggefasen, så I står med et godt fundament.

Når så nøglerne til bygningen er overdraget, til jer som bygningsejer og driftsansvarlig, så begynder optimeringsprocessen for alvor.

Nye studier viser, der er op til 25% at hente på energiforbruget, alene på den måde et BMS/CTS-anlæg bliver driftet på og det er vel at mærke med en faglig kompetent mand, der overvåger anlægget hver dag. Sandheden er, at den menneskelige hjerne ikke er særlig effektiv til at håndtere store mængder data og samtidig har vi opbygget en hverdag, hvor der sjældent er tid til at analysere på disse data.

Drivkraften i EXPERO er at give bygningsejere værdiskabende løsninger

Vi har specialiseret os i at drifte og servicere både CTS-, varme- og ventilationsanlæg, så vi kan hjælpe danske bygningsejere med at reducere energiforbruget samtidig med at indeklimaet forbedres.
Vi kan hjælpe hele vejen fra første tanke om disse anlæg, videre igennem leverancen af innovative og effektive løsninger og til sidst i driften af alle disse anlæg. 

Vores dygtige serviceteknikere og CTS-specialister står altid klar til at hjælpe jer i dagligdagen med at drifte og servicere jeres CTS-, varme og ventilationsanlæg.


Vis alle uddannelser afholdt hos EXPERO

Uddannelser

Kursus
Håndværk, industri og teknik Længde By Gennemsnit Pris
Sidemandsoplæring i CTS anlæg 3 timer Landsdækkende 7.995 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med EXPERO
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

EXPERO

Vejlsøvej 51
8600

Telefon: 32 13 42 22


Udtalelser

Peter Svendsen, Chef for Energi og Grøn Omstilling, Coop

“Andreas har gjort os klar til at gå i marken og finde vores fremtidige CTS-setup. Beslutningsprocessen er naturligvis vores egen, men Andreas har gennem design af nogle grundlæggende løsningsstrategier klædt os på til at træffe de rigtige beslutninger.”

Sponsoreret