Viser 1-20 af 143
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 143

En Lead Auditor Certificering er en blåstempling

Når du tager en Lead Auditor certificering, får du et bevis på, at du har den nødvendige viden og rette kompetencer til at varetage kontrollen og arbejdet inden for et bestemt fagområde. Du får således papirer på, at du lever op til de kvalitetskrav, som de forskellige ISO-standarder foreskriver. 

Find den rette Lead Auditor certificering

Du kan tage en Lead Auditor certificering inden for disse forskellige ISO-standarder. ISO (International Organization for Standardization) sikrer de mange standarder for kvalitetssikring- og ledelse.

  • Kvalitetsledelse (ISO 9001)
  • Luftfart (AS9100)
  • Fødevaresikkerhed (ISO 22000)
  • Medicinsk udstyr (ISO 13485)
  • Energi- og miljøledelse (ISO 14001)
  • Informationssikkerhed (ISO/IEC 27001)
  • Arbejdsmiljøledelse (ISO 45001)
  • Diversity and Inclusion (ISO/CD 30415 Diversity and inclusion)

Derfor skal du tage et Lead Auditor Kursus

Du får et rigtig godt kompetenceløft, når du tager et kursus, der gør dig til Lead Auditor inden for et givent område. Du får nemlig den nødvendige viden og de rette kompetencer til at sikre, at I arbejder forsvarligt hele vejen rundt i organisationen. Du bliver i stand til at kunne planlægge, gennemføre og afrapportere audits inden for en given standard. 

Kurserne inden for Lead Auditor er særligt for dig, der har ansvaret for ledelsessystemet, men er også yderst brugbart, hvis du gerne vil have kompetencer, der gør dig i stand til at gennemføre audits. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Marta

"Du gør det nemt, forståeligt og overskueligt at forstå ISO 9001 - endda for en som mig, som ikke har et konkret eksempel at forholde mig til. Jeg kan bestemt anvende mange af metoderne og tankerne senere hen, så det vil jeg gerne takke dig for." 

Læs mere
Det siger deltagerne om Feicon

“Feicon har været uhyre dygtig til at skære processen til, således at vi kunne fokusere på alt det væsentlige og relevante. Procesforløbet har været meget struktureret, hvilket har betydet at vi kunne udnytte egne ressourcer optimalt..."

Læs flere udtalelser
Anette

"Fantastisk at dette er en mulighed online og jeg synes det fungerer rigtig godt🙂"

Læs mere
Pernille

"Jeg har været rigtig positivt over opstillingen af kurset. Du giver en forståelig gennemgang. Gode og overskuelige powerpoint der får det vigtige med" 

Læs mere