Center for Konfliktforebyggelse

i Århus
Få mere information om udbyderen

Center for Konfliktforebyggelse

Forebyg konflikt

Center for konfliktforebyggelse

Hos Center for Konfliktforebyggelse mener vi, at alle konflikter kan forebygges. Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi har mange års dokumenteret erfaring med at rådgive og uddanne personale, ledelse og organisationer i, hvordan man helt konkret forebygger konflikter. Vi har en ambition om at skabe konkret og positiv forandring i menneskers adfærd over for hinanden, og vores vision er at optimere trivsel for alle parter.

Vores fokus er derfor altid på, hvordan vi kan løse de ”uløselige” konflikter, hvad enten det gælder eksterne problemstillinger, hvor nogen udefra skaber utryghed i organisationen, eller interne samarbejdsproblemer medarbejderne imellem. Resultatet er øget tryghed, færre konflikter, større faglig stolthed, ny arbejdsglæde og færre sygedage.

Kernekompetencer

Vores kernekompetencer er konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, konfliktløsning og konfliktmægling. Og omdrejningspunktet i disse fokusområder er, hvordan konflikter kan forebygges i miljøer med stor social og kulturel forskellighed. Vi hjælper og rådgiver derfor ofte organisationer i den offentlige sektor, hvor personalet har en direkte kontakt til borgere, brugere, elever m.fl. – såkaldte frontlinjeorganisationer. Vi har en grundlæggende opfattelse af, at arbejdet med disse borgergrupper skal anskues som en kommunikationsopgave, hvor det centrale er at afstemme forventninger, skabe tydelige og rimelige regler samt at kommunikere på en empatisk måde – måde verbalt og nonverbalt.


Vis alle uddannelser afholdt hos Center for Konfliktforebyggelse

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation
Konflikthåndtering Længde By Gennemsnit Pris
Kursus i konfliktforebyggelse 1 dag Århus 2.400 DKK
Kursus i konflikthåndtering 2 dage Århus 1.800 DKK
Service
Kursus i psykisk robusthed og resiliens 2 dage Århus 2.400 DKK
Sikkerhed
Kursus i mental parathed i risikomiljøer Århus 2.400 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Center for Konfliktforebyggelse
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Center for Konfliktforebyggelse

Ryesgade 29, 5 sal
8000 Aarhus C

Mobil 7023 1921

Sponsoreret