Kursus i konfliktforebyggelse

Længde
1 dag
Pris
2.400 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 dag
Pris
2.400 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Konfliktforebyggelse

Kursus i konfliktforebyggelse

Lær at håndtere konflikter med borgerne og mød borgerne med en tilgang, der fremmer samarbejde og gensidig tillid og som samtidig understøtter din saglige autoritet i relationen

Konfliktforebyggelse i frontlinjen handler om, hvordan du møder borgeren med en tilgang, der fremmer samarbejde og gensidig tillid og som samtidig understøtter din saglige autoritet i relationen – også i konfliktsituationer.

Som medarbejder med et pædagogisk ansvar over for borgeren har du ansvaret for at skabe positiv forandring – og i en konfliktsituation skal du være den professionelle i relationen. Det kræver en høj grad af konfliktfaglig kompetence.

Dit udbytte

På kurset i konfliktforebyggelse får du:

  • Konkrete redskaber og metoder til at forebygge nogle af de typiske udfordringer og konfliktsituationer, der opstår i arbejdet med borgerne
  • Viden om, hvordan hjernen og nervesystemet påvirker adfærd før, under og efter en konfliktsituation
  • Viden om de usynlige kulturelle og almenmenneskelige dispositioner, der påvirker borgerens og din egen adfærd
  • Viden om, hvordan du og dine kolleger i praksis kan etablere en konfliktforebyggende og pædagogisk opbyggelig feedback-struktur via strukturel forebyggelse

Kursets indhold

På kurset får du viden om konkrete redskaber til at forebygge nogle af de typiske udfordringer og konfliktsituationer, der opstår i dit arbejde. Redskaberne og metoderne tager afsæt i både teoretisk evidens og praktisk erfaring, og de er designet specifikt til arbejdet i frontlinjen.

Kurset tager udgangspunkt i viden om, hvordan hjernen og nervesystemet påvirker adfærd før, under og efter en konfliktsituation. Vi går også på opdagelse i deltagernes egne oplevelser og undersøger, hvad der er virksomt, hensigtsmæssigt og konfliktfagligt fornuftigt i de konkrete cases og situationer, som vi tager under behandling.

Målgruppe

Kurset i konfliktforebyggelse henvender sig til frontlinjepersonale og andre medarbejdere i offentlige institutioner med borgernært arbejde.

Kursets format

Kurset veksler mellem oplæg, dialog og sparring. Sammen finder vi løsninger og muligheder på jeres konkrete udfordringer i krydsfeltet mellem strategi, kommunikation, adfærd, og praktisk handling.

De redskaber og metoder, vi benytter på kurset, tager afsæt i teoretisk evidens og praktisk erfaring og er designet specifikt til arbejdet i frontlinjen.

Fokus på praksisnært indhold og tryghed

Når vi lærer fra os, har vi altid fokus på at form, indhold og case-eksempler er praksisnære og relevante. Vi sikrer os også at undervisningens form er tilpasset deltagernes kompetenceniveau og læringskultur. Herunder at måden, hvorpå vi arbejder med jeres cases, så alle er med og føler sig trygge i undervisningen. Samtidig har vi fokus på, at undervisningen bliver tilpas udfordrende, så den bidrager med nye, konstruktive perspektiver på det der er vigtigt for jer.

Vi inddrager deltagernes egne perspektiver, oplevelser og erfaringer. Hermed sikrer vi, at den enkelte får mulighed for konkret feedback og sparring med afsæt i de nødvendige redskaber og metoder.

Pris

Prisen for Kursus i konfliktforebyggelse er 2.400 kroner ekskl. moms. 

Der er fuld forplejning inkluderet i prisen

Ved tilmelding af 2 - 5 deltagere ydes 10% rabat
Ved tilmelding af mere end 6 – 10 deltagere ydes 15% rabat
Ved tilmelding af mere end 10 deltagere ydes 20% rabat

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kursus i konfliktforebyggelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Center for Konfliktforebyggelse
Ryesgade 29, 5 sal
8000 Aarhus C

Center for konfliktforebyggelse

Hos Center for Konfliktforebyggelse mener vi, at alle konflikter kan forebygges. Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi har mange års dokumenteret erfaring med at rådgive og uddanne personale, ledelse og organisationer i, hvordan man helt konkret forebygger...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret