Kursus i konflikthåndtering

Center for Konfliktforebyggelse
2 dage
Kursus
Århus
1.800 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Konflikthåndtering

Kursus i konflikthåndtering

Få konkrete konfliktfaglige redskaber, der gør dig og dine kollegaer i stand til at afværge og håndtere konflikter, på en konstruktiv og sikker måde..

Lær din egen og dine kollegaers konfliktadfærd at kende

Uanset om det gælder udfordringer, konflikter eller udviklingsønsker er der nogle grundlæggende redskaber og metoder, som altid er relevante for jer.

Det er vigtigt at I har kendskab til hjernen og nervesystemet, samt de grundlæggende menneskelige mekanismer i konfliktsituationerne. Det er nemlig disse grundlæggende mekanismer, der styrer både medarbejdernes og borgernes muligheder og begrænsninger, kommunikation og adfærd. Har I kendskab til dem, kan I håndtere, løse eller helt undgå de unødvendige konflikter I møder. Samtidig sørger I også for, at sandsynligheden for de opstår på ny minimeres.

Det er dog afgørende for konflikthåndteringen, at medarbejdere kender sine egne reaktionsmønstre, tilbøjeligheder, behov og muligheder i konfliktsituationer. Gør medarbejderen det, kan de identificere hvilke redskaber og metoder, der er mest hjælpsomme i forhold til at lykkes konstruktivt i praksis.

Viden, metoder og redskaber målrettet jeres virkelighed og behov

Vi kan tilbyde kursus og sparring med de bedste, mest effektive og evidensbaserede metoder og redskaber indenfor:

 • Samtalestyring og verbal deeskalering
 • Nonverbal kommunikation og adfærd
 • Modtagerorienteret kommunikation
 • Konstruktiv formidling af regler, rammer og krav
 • Mægling og konfliktløsning
 • Konflikthåndtering og konfliktforebyggelse
 • Følelseshåndtering og mentalisering
 • Sikring af et godt og gnidningsfrit samarbejde i det borgerrettede arbejde
 • Sikring af, at samarbejde og beslutninger hviler på et solidt, fælles og evidensbaseret konfliktfagligt grundlag
 • Forebyggelse af de typiske udfordringer og konfliktsituationer, der opstår i dit arbejde
 • Konfliktforståelse, bl.a. af de kulturelle og individuelle aspekter af konfliktsituationen

Sammen udvælger vi de temaer, metoder og redskaber, der vil være mest relevante for jer, baseret på jeres ønsker og faglige virkelighed. Vi ønsker at vores metoder og redskaber, skal gøre det let for jer at arbejde med håndtering og forebyggelse af konflikt konkret og proaktivt. Vores fokus er på, hvilken hjælp I har brug for lokalt inden for jeres organisatoriske, økonomiske og ledelsesmæssige virkelighed. På den måde bliver det muligt for jer at arbejde løbende, praksisorienteret og konstruktivt – også med forhold der kan være konfliktfyldte.

Jeres udbytte

Som resultat af et kursus i konflikthåndtering får deltagerne viden om og redskaber til at arbejde bevidst og aktivt med konflikter. Redskaberne til konfliktforebyggelse og konflikthåndtering tilpasses og målrettes virkeligheden i jeres praksis, så de er enkle og let implementere for jeres medarbejdere.

Målgruppe

Kurset i Konflikthåndtering henvender sig medarbejdere, ledere og medlemmer af sikkerhedsorganisationen i frontlinjeorganisationer hvor der er fokus på at undgå de unødige konflikter og håndtere de konflikter, der ikke kan eller skal undgås på en evidensbaseret, pædagogisk konstruktiv og sikker måde.

Skræddersyede cases i konflikthåndtering

Konflikthåndtering kan ikke tænkes uafhængigt af de særlige forhold, der omgiver enhver organisation. Der er stor forskel på, hvilke typer mennesker og borgere, I arbejder med.

Derfor bygger vi vores samarbejde op omkring udvalgte cases på typiske konfliktskabende situationer fra jeres daglige, konkrete praksis. I hver enkelte case arbejder vi ud fra både et medarbejder- og et bruger-/borgerperspektiv. På den måde kommer vi igennem de temaer, særlige udfordringer og opmærksomhedsområder som er relevant for netop jeres praksis.

Netop derfor er fokus på jeres praksis, virkelighed, rammer, regler og specifikke udfordringer vigtigt for vores samarbejde, og jeres succes med effektiv konflikthåndtering og konfliktforebyggelse.

Pris

Pris for Kursus i konflikthåndtering er kr. 1800 ekskl. moms pr. dag
Der er fuld forplejning inkluderet i prisen

Ved tilmelding af 2 - 5 deltagere ydes 10% rabat
Ved tilmelding af mere end 6 – 10 deltagere ydes 15% rabat
Ved tilmelding af mere end 10 deltagere ydes 20% rabat

Om udbyderen

Center for konfliktforebyggelse

Hos Center for Konfliktforebyggelse mener vi, at alle konflikter kan forebygges. Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi har mange års dokumenteret erfaring med at rådgive og uddanne personale, ledelse og organisationer i, hvordan man helt konkret forebygger...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kursus i konflikthåndtering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Center for Konfliktforebyggelse

Ryesgade 29, 5 sal
8000 Aarhus C

Mobil 7023 1921

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kursus i konflikthåndtering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.