Find det rette online kursus til dig

Fleksibel kompetenceudvikling! Går du og drømmer om at styrke dine kompetencer ved at tage et kursus, men simpelthen ikke har tiden til det? Flere og flere mennesker er begyndt at uddanne sig over nettet ved at tage online kurser. 
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
Online undervisning
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 772
1
2
3
4
...
39
Annoncer

Populære kategorier

Reportage

Online kurser - Mere fleksibilitet, høj kvalitet 

Kunne du godt tænke dig at styrke dine kompetencer indenfor et bestemt felt, men simpelthen ikke har tiden til det? Online kurser giver dig masser af frihed og fleksibilitet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver dig muligheden for selv at bestemme hvor og hvornår du vil læse, fx når du sidder derhjemme eller lige har tid på arbejdet til at studere. Almindelige kurser hvor man skal møde op kræver masser af tid og overskud da man skal tage tid ud af sin kalender en fast dag om ugen, men med online kurser er det helt op til dig selv. Du er din egen herre. Det eneste det kræver er en computer og internetforbindelse. 

Online kurser - Uddan dig over nettet

Online kurser, e-learning, webinar og fjernundervisning - Kært barn har mange navne

Er der egentlig nogen forskel? Svaret er nej. Alle tre navne dækker over undervisning der foregår over nettet, fremfor almindelig undervisning i et undervisningslokale. Med online kurser er der ikke et obligatorisk tidspunkt du skal møde op på, hvilket giver dig alt den fleksibilitet du har brug for. Det kræver dog også en vis selv disciplin, da man selv har ansvar for sin undervisning.

Hvordan foregår det?

De fleste online kurser foregår på den måde at du køber adgang til kursusmateriale som ligger online, nogle kurser giver dig adgang i bestemt tidsperiode, fx 1 måned eller 1 år. Derudover vil du få adgang til et forum hvor der fx ligger læseplan, opgavebeskrivelser og deadlines. Derved har man selv ansvar for at få læst til tiden og afleveret opgaven. Oftest vil der også være mulighed for at have kontakt til sin underviser så man kan stille spørgsmål og få feedback.

 Derudover vil der også være andre studerende tilmeldt kursus, som vil give dig mulighed for at diskutere opgaver og pensum med dem. Det er med til at skabe værdi både for dig og for dem, da det hjælper at diskutere problemstillingerne fra flere vinkler. 

Hvad kan man læse online?

Online kurser spreder sig med hurtig hast, og derfor kommer der flere og flere uddannelser og kurser man kan læse online. Her er et lille udpluk af nogle af kurser man kan læse online:

  • Løbetræning, kostvejleder og slankekonsulent
  • Regneark, tekstbehandling og bogholderi
  • Ledelse, kommunikation og projektledelse
  • IT, jura og salg 

Vi tilbyder mere end 185 kurser online, derudover er der også live online kursus. Live online kursus fungerer på den måde at du får undervisning sendt direkte fra underviseren. Det kræver derfor at du er tilstede på din computer på bestemte tidspunkter, men stadig med muligheden for selv at vælge om du sidder på arbejdet eller derhjemme.