Kursus
Ingen anmeldelser

2-dages kursus i Compassion-Focused Therapy

Længde
2 dage
Pris
3.200 DKK ekskl. moms
Længde
2 dage
Pris
3.200 DKK ekskl. moms
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Compassion-Focused Therapy - kursus på 2 dage

Tag et 2-dages kursus i Compassion-Focused Therapy hos Wattar Gruppen

Vil du introduceres til en ny retning inden for den kognitive adfærdsterapi, som fokuserer på at fremme menneskers selvmedfølelse og egenomsorg? Så er det 2-dages kursus i Compassion-Focused Therapy hos Wattar Gruppen måske det rigtige for dig. 

Compassion Focused-Therapy (CFT) er sat på landkortet af den engelske psykolog Paul Gilbert og kombinerer den kognitive adfærdsterapi med blandt andet mindfulness meditation og moderne neuropsykologi.

Lær om medfølelse

På kurset er vores mål, at du lærer at opnår forståelse og viden om essensen i Compassion-Focused Therapy, som bygger på medfølelse og en kærlig grundholdning til sig selv og andre. Medfølelse handler om at:

 • kunne være i ro og være nærværende
 • være i kontakt med sine sanser og følelser
 • være empatisk
 • kunne bruge sin fornuft til at reflektere over det, man oplever i nuet

På kurset lærer du desuden, hvordan du som terapeut kan være med til at udvikle selvmedfølelse og egenomsorg hos klienter, som har tendens til at opleve skam og selvkritik. Skam og selvkritik spiller en central rolle i forhold til udvikling og vedligeholdelse af eksempelvis angst, depression, personlighedsforstyrrelse og spiseforstyrrelser.

Få information

Lær at støtte dine klienter i at øge deres nærvær

På CFT lærer du at støtte dine klienter i at øge deres nærvær, fokus, fordybelse og ro og håndtere selvkritik så den bliver konstruktiv og ikke selvnedgørende. På denne måde øges deres livsglæde og livsduelighed. Når de er i denne ro kan de tænke klarere og i overensstemmelse med deres værdier,  og det vil igen gøre det lettere for dem at handle på måder, som er gode for dem selv og for de personer de er sammen med.

De samme redskaber kan støtte dit faglige og personlige overskud som terapeut i samtaler med klienter og borgere, som har psykiske vanskeligheder.

CFT veksler mellem teori og praksis

kurset i CFT forløber over to dage, og afholdes med teorigennemgang vekslende med praktiske øvelser og træning, hvor vi gennemgår følgende temaer:

 • Introduktion til Compassion Focused Therapy
 • Kognitive elementer i medfølelsesfokuseret terapi
 • De tre følelsessystemer
 • Medfølelse for sig selv og andre  – forståelse, træning og erfaring
 • At give sig selv medfølelse – at blive mødt med medfølelse/spejling
 • At give sig selv medfølelse – kognitive veje

Du undervises af Mette Albertsen, som er autoriseret Psykolog, specialist i psykoterapi og supervision. Prisen er 3.200 kroner eksl. moms, og der vil være 8-16 deltagere på kurset. 

Målgruppe

CFT henvender sig til dig, der er:

 • læge
 • psykolog
 • psykoterapeaut
 • tværfagligt personale indenfor social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet

Fælles for vores kursister er, at de gerne vil inddrage den medfølelsesfokuserede tilgang i deres daglige (kognitive) arbejde med klienter.

Pris

Prisen for CFT-kurset er: 3.200 kr. ekskl. moms.

Næste 2-dages kursus afholdes d. 30. november og 1. december, kl. 9.00-16.00 i Wattar Gruppens lokaler i Holbergsgade 14, 1057 Kbh. K

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 2-dages kursus i Compassion-Focused Therapy
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter
Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

Arbejder du med mennesker og anvender du samtalen som redskab i dit daglige arbejde? Vil du gerne styrke din faglige profil, samt udfordre dig selv på et personligt plan og lære at anvende værktøjer fra kognitiv teori og metode? Så...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret