Viser 1-20 af 298
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 298
1
2
3
4
...
15

Kurser i Kolding – Sydjyllands designby

Kolding er en fjordby i Sydjylland, og Danmarks 7. største by med sine 60.000+ indbyggere. Med sin placering i Region Syddanmark og tæt på Fyn, er det nemt at komme til Kolding, hvorfor det også er nemt at finde en masser kurser i Kolding.

På grund af sin centrale placering har Kolding altid været centrum for handel og eksport, hvilket har haft stor betydning for byens udvikling, ligesom at Kolding Å i mange år var toldgrænse.

Kolding er en by for dig, der ønsker kurser i topklasse, men gerne vil kombinere det faglige med nærvær. Her finder du åbne, glade og gæstfrie omgivelser, og du kan komme tæt på det hele i dit eget tempo. Kolding er kendt for at være designhovedstad, da der ligger flere designstudier, derfor bliver designkulturen også en del af pakken – ofte også arkitekturen – når du vælger at kigger efter kurser i Kolding.

Hvad finder du ud over kurser i Kolding?

Kolding har andet at byde på en kurser, så hvis du har tænkt at tage en længere uddannelse eller forløb, og derfor vil slå dig ned i byen, så er der masser ting at gå til. Nord for Kolding Å finder du byens vartegn Koldinghus. Et kongeslot der skulle beskytte Danmarks sydlige grænse, og blev i stor omfang brugt af Kong Christian 3. Kong Christian d. 4. og Kong Frederik 4.

Landskabet i Kolding er tydelig mærket af den sidste istid, hvor både gletchere og smeltevand har været med til at skabe Koldings tunneldale, fjorde, søer og bakker. Centrum af Kolding ligger i øst-vestlig dal, og byen breder sig herfra op af dalens sider. Hvis du vil bo i en af Koldings forstæder, så kan du bl.a. kigge efter: Vonsild, Tved, Bramdrupdam, Seest, Strandhuse og Harte.

Vil du se nogle af Koldings mange vartegn mens du tager kurser i Kolding, er der en lang række af muligheder. Udover Koldinghus, finder du også den botaniske have Geografisk Have, Trapholt museet, Mungo Park Kolding og Kolding Miniby.

Kolding er også en by med masser af shoppingmuligheder, og der er aldrig langt til dagligvarerne. I byen ligger også Jyllands største shoppingcenter, Kolding Storcenter, og generelt er der et stærk cafeliv i byen. Er du mere et naturmenneske, så ligger naturen lige for døren. Du finder både skovområder, stier, søer og ikke mindst slotsøen er et yndet mål. Vil du en tur på mountainbike ligger Stenderup skov og Skamlingsbanken tæt på, og om sommeren lokker fjorden alverdens vanddyr til.

Hvilke kurser i Kolding kan du vælge? 

En af de største udfordringer ved at kigge efter kurser i Kolding, er at finde rundt i de mange tilbud som der findes i byen. Der findes mange forskellige typer af kurser i Kolding, både når det kommer til faglighed, varighed og type. 

Der findes altså masser af muligheder for at finde kurser i Kolding. Du kan både finde korte kurser, AMU kurser, kurser udbudt af private virksomheder, længere uddannelsesforløb som f.eks. diplomuddannelser. I denne oversigt får du overblikket over, hvad Kolding har at tilbyde. 

Med kurser i Kolding kan bl.a. uddanne dig inden for: Parterapi & coaching, ledelse & arbejdsmiljø, excel, kommunikation - SEO, sociale medier, konflikthåndtering, video, HR & Jura, salg og meget mere.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen