Kreative uddannelser

Styrk din kreative faglighed. Med en kreativ uddannelse får du flere kompetencer og indenfor flere områder. Kreative uddannelser er brede og varirerede, hvorfor du kan vælge at blive uddannet i flere ting. 
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 31
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

Bliv kunstner og skab en mindeværdige oplevelser for andre mennesker 

Måske tænker du, at en kreativ uddannelse giver mulighed for arbejde udelukkende som kunstner pr. klassisk definition. Måske tænker du også, at jobmulighederne ikke er gode indenfor området. Dog er realiteten anderledes og langt mere nuanceret. I dag giver et stort udvalg af kreative uddannelser mulighed for arbejde i mindre, mellemstore eller større virksomheder. Alt afhængig af hvad du ser dig selv arbejde med, kan du vælge mellem flere kreative og praksisorienterede uddannelser. Da digtialisering er en faktor der spiller en stor rolle i alle brancher, også denne, vil dine færdigheder afspejle nutidens efterspurgte kompetencer. 

Hvad får du ud af at tage et kreativt kursus eller uddannelse?

Med en kreativ uddannelse eller et kreativt kursus, arbejder du på andre og utraditionelle måder. Du får indsigt i kreative og innovative arbejdsmetoder samtidig med, at du arbejder målrettet for at nå det pågældende projekt. 

Der tilbydes både kurser indenfor områder som tegning og perspektiv, grafisk tryk, kreativ designproces mode, illustration og i programmer som bl.a. Photoshop, InDesign og Illustrator. Fælles for ovenstående kurser er, at du får kompetencer der kan bruges tværfagligt og dermed i flere jobs hos forskellige virksomhedstyper.

Derudover får du efter endt kursus eller uddannelse optimale værktøjer og håndværk som du senere kan bruge til at bidrage til en spændende fremtid indenfor den kreative verden. Da det netop er svært at begrænse kreativitet til særlige fag, vælger du et område med flere muligheder såfremt du søger job eller uddanner dig indenfor den kreative verden. 

Her på siden findes adskellige praksisorienterede og kreative kurser som både giver dig viden og værktøjer til at arbejde indenfor projektorienteret arbejde, men også kurser indenfor produktudvikling og design. På samme tid kan du også tage uddannelser og kurser indenfor indretning og styling. 

Som kreativt uddannet får du en stærk kompetenceprofil hvor det også er en klar fordel, at du evner at agere som en pålidelig og fagligt dygtig rådgiver for potentielle kunder. Arbejdet indenfor den kreative verden er oftest processorienteret, hvorfor det er mindst ligeså vigtigt at du formår at være en vellidt 'rådgiver' for dine kunder ligesom at du også rent praktisk kan levere opgaven.  

OBS: Alle uddannelser og kurser har forskellige adgangskrav, hvorfor du bør tjekke disse inden evt. påbegyndelse. Ydermere er der forskellige forudsætninger der giver mening at have for de forskellige uddannelser og kurser og derfor er det fordelagtigt for dig at tjekke op på dette inden opstart. 

Fremtiden som uddannet indenfor den kreative verden

Som kreativt uddannet evner du at løse komplekse opgaver via innoavtive og kreative tilgange baseret på løsningsmetoder der tager udgangspunkt i mere praksisorienterede metoder. Du vil komme til at arbejde indenfor et område under konstant forandring og hvor digitaliseringen spiller en fortsat større og større rolle. Du evner at arbejde innovativt, hvilket er en efterspurgt kompetence på tværs af mange brancher. Som kreativt uddannet bidrager du nemlig til virksomheder med et unikt indblik på forretningen, hvorpå du kan hjælpe med at opnå vækst på innovative og kreative måder. 

Derudover er en karriere indenfor det kreative fag en sikker vej til at være under udvikling løbende og dermed også en oplagt måde hvorpå du kan videreuddanne dig gennem kurser og efteruddannelser. Alt afhængig af den retning du vælger at arbejde med, kan du både starte selvstændigt op ligesom at du også kan vælge at arbejde som ansat i en virksomhed.